ΓΑΛΛΙΑ

Ανακοίνωσε τον Παγέτ η Μαρσέιγ

Ανακοίνωσε τον Παγέτ η Μαρσέιγ

Μια σπουδαία μετεγγραφή ανακοίνωσε η Μαρσέιγ, η οποία συμφώνησε με την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντιμιτρί Παγέτ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/1) γνωστοποιήθηκε το deal.

Παίκτης της Μαρσέιγ και με τη βούλα είναι ο Ντιμιτρί Παγέτ, ο οποίος άφησε την φανταχτερή Premier League και την Γουέστ Χαμ, για να επιστρέψει σε γνώριμα εδάφη. Τις πρώτες ώρες της Δευτέρας (30/1), η ομάδα της Μασσαλίας ανακοίνωσε το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες και παρουσίασε τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ο 29χρονος βιρτουόζος άσος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2021 με τη Μαρσέιγ και οι Λονδρέζοι θα βάλουν στα ταμεία ένα ποσό της τάξεως των 29.000.000 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, έγινε πράξη και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να γυρίσει σε γνώριμα μέρη, αφήνοντας οριστικά και αμετάκλητα τα "σφυριά".

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να κάνει τα... μαγικά του με τη νέα του ομάδα, η οποία επένδυσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αφεντιά του και περιμένει απ' αυτόν να αποσβέσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν με την απόδοσή του στο χορτάρι. Αν μη τι άλλο, είναι ένας ποδοσφαιριστής που στη Ligue 1 μπορεί να κάνει την διαφορά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ