ΓΑΛΛΙΑ

"Ακριβός" ο Ντι Μαρία για την Παρί

Real Madrid's Angel Di Maria reacts during the Spanish first division soccer match against Malaga at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 19, 2013.REUTERS/Javier Barbancho(SPAIN) 
Picture Supplied by Action Images
Real Madrid's Angel Di Maria reacts during the Spanish first division soccer match against Malaga at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 19, 2013.REUTERS/Javier Barbancho(SPAIN) Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε κάθε πιθανότητα να προχωρήσει ο σύλλογος στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρουσίαση του Νταβίντ Λουίζ από την Παρί Σεν Ζερμέν είχε... ολίγη από Άνχελ Ντι Μαρία. Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ αλ Κελαϊφί ρωτήθηκε για την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή και απέκλεισε κάθε πιθανότητα.

" Συζητήσαμε με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Περεθ, αλλά ο Ντι Μαρία ήταν πολύ ακριβός για εμάς και διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις", είπε ο Κελαϊφί αναφερόμενος στο Financial Fair Play.

Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει στα 75.000.000 ευρώ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων (81.000.000 ευρώ) που έδωσαν για να αποκτήσουν τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ντι Μαρία έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως είναι έτοιμος να μετακομίσει αλλού όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυρίως, η Μπάγερν Μονάχου και η Μονακό είναι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ