ΓΑΛΛΙΑ

Αφήνει τη Μονακό για να γίνει ιμάμης!

Αφήνει τη Μονακό για να γίνει ιμάμης!

Ο 20χρονος Γάλλος δεξιός μπακ, Γιαρουμπά Σισακό, έχει συμβόλαιο με τη Μονακό μέχρι το 2016 ωστόσο θέλει να φύγει από το Πριγκιπάτο προκειμένου να γίνει ιμάμης σε κάποια από τις χώρες του Περσικού Κόλπου.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Βέλγιο, ως δανεικός από τη Μονακό, με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεχεμ. Φέτος, βρέθηκε κοντά στην Πόλη, αλλά ο δανεισμός του στην Γαλατάσαράι, δεν είχε θετική έκβαση.

Ο 20χρονος Γιαρουμπά Σισακό, γεννημένος στο Ποντουάζ της Γαλλίας έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ωστόσο σκέφτεται να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο. Προορισμός του; Κάποια χώρα όπου το Ισλάμ είναι βαθιά ριζωμένο στην κοινωνία, όπως υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα Le Parisien.

Κι αυτό για να εκπληρώσει το όνειρό του, να γίνει δηλαδή ιμάμης. Δεν στερείται ταλέντου, όπως υποστήριξε ο πρώην τεχνικός των ακαδημιών της Μονακό, Ιρλ Μπρουνό: "Έχει έναν Ράτζι (24χρονος Ιταλός αμυντικός της Μονακό) σε κάθε του πόδι, και αμυντικά είναι καλύτερος από τον Φαμπίνιο (21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της γαλλικής ομάδας)".

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Le Parisien, ο Γιαρουμπά Σισακό, είναι τόσο βαθιά θρησκευόμενος που δέχθηκε θεραπεία από την φυσιοθεραπεύτρια της Μονακό, Σοφία Νιζί, επειδή φορούσε t-shirt και σορτς, ενδυμασία που θεωρείται ακατάλληλη.

Γι' αυτό και ο 20χρονος Γάλλος δεξιός μπακ ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό, σε κάποια από τις χώρες του Περσικού Κόλπου. Εκεί, όπου, θα νιώθει πιο άνετα από παντού.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ