ΕΥΡΩΠΗ

Χαμός με την γκολάρα των μικρών του Α.Ο. Γιάννινα

Χαμός με την γκολάρα των μικρών του Α.Ο. Γιάννινα
Γκολ αλά Μπαρτσελόνα σε αγώνα Παίδων στην Ελλάδα

Το γκολ των πιτσιρικάδων του Α.Ο. Γιάννινα με 20 πάσες που πρώτο σας παρουσίασε το Sport24.gr, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και το ακολουθούν διθυραμβικά σχόλια. Διαβάστε αναλυτικά...

Υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας που τις περισσότερες δεν γνωρίζουμε ούτε καν το όνομά τους.

Βεβαίως η ομάδα Α.Ο. Γιάννινα είναι γνωστή, όμως ποιος ξέρει έστω και ένα παιδί από την ομάδα της ακαδημίας; Καλά καλά δεν γνωρίζουμε τους παίκτες των ακαδημιών των μεγάλων ομάδων.

Κι όμως, αυτά τα παιδιά κατάφεραν να γίνουν γνωστά όχι μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, αφού ένα εντυπωσιακό γκολ που πέτυχαν έκανε το γύρο του κόσμου και σχολιάστηκε από εκατοντάδες ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα τέρμα που επετεύχθη μετά από 20 πάσες δίχως οι αντίπαλοι να καταφέρουν να ακουμπήσουν την μπάλα και το video το είδατε πρώτοι στο Sport24.gr . Μετά ακολούθησαν και τα ξένα ΜΜΕ, με το Εurosport να το ανεβάζει και να κερδίζει πάνω από 1.300 LIKES, 146 TWEETS και δεκάδες σχόλια.

Πολλοί από τους αναγνώστες, ρωτούν το όνομα του προπονητή και του ζητούν να αναλάβει πόστο στην ομάδα τους (ΚΠΡ, Όλνταμ), ενώ ένας αναγνώστης του ζητά να στείλει το DVD στον προπονητή της Λίβερπουλ.

Στο μεταξύ, η "Guardian" παρομοιάζει το συγκεκριμένο γκολ, με ένα που πέτυχε η Αργεντινή το 2006 με αντίπαλο την Σερβία στα τελικά του Μουντιάλ, αλλάζοντας 26 πάσες! Δείτε το γκολ:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ