ΕΥΡΩΠΗ

''Τρέμουν'' στην Μέταλιστ για την απόφαση της Uefa

''Τρέμουν'' στην Μέταλιστ για την απόφαση της Uefa
Μέταλιστ γκολ

Τι δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της Μέταλιστ, Κοσταντίν Πιβοβάροφ, σε ουκρανικό κανάλι για την απόφαση που περιμένουν από την Uefa.

Αρχικά, δήλωσε: "Δεν μπορώ να σχολιάσω τη απόφαση θα παρθεί. Ελπίζουμε να μη μας αποκλείσουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι συζητήσεις για το μέλλον μας βρίσκονται προς το τέλος και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η UEFA θα μας ενημερώσει επισήμως τη Δευτέρα (5/8) και μετά αναλόγως θα πράξουμε και εμείς".

Ενώ, συνέχισε: "Ήμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί η απόφαση της UEFA θα παρθεί τώρα που η Μέταλιστ αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούμε να κάνουμε έφεση και ότι απόφαση έρθει πρέπει να τη δεχθούμε. Eμείς από την πλευρά μας ότι ήταν να κάνουμε, το έχουμε κάνει οπότε περιμένουμε την απόφαση".

Οι άνθρωποι της Μέταλιστ δείχνουν πολύ φοβισμένοι, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν και για τους ίδιους, αλλά και για όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα.

"Υπό εξέταση το θέμα της Μέταλιστ"

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας " kyivpost.com" που επικαλείται πηγές από την UEFA αναφέρει ότι είναι υπό σκέψη αν η Μέταλιστ θα παίξει κανονικά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

"Από την UEFA επιβεβαιώθηκε ότι εξετάζεται αν θα επιτραπεί στην Μέταλιστ να παίξει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την απόφαση του CAS που αποφάνθηκε ότι έπαιξε σε φερόμενο "στημένο" αγώνα ενάντια στην Καρπάτι το 2008", γράφεται χαρακτηριστικά και, πλέον, είναι φανερό ότι όλα κρέμονται σε μία κλωστή.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ