ΕΥΡΩΠΗ

Το Top-10 του Σαββατοκύριακου

Το Top-10 του Σαββατοκύριακου

Δείτε σε video τα 10 καλύτερα γκολ του αγωνιστικού διημέρου από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως τα επέλεξε το Sport24.gr.

Πλούσιο ήταν το θέαμα στα περισσότερα γήπεδα της Ευρώπης για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο (4-5/4) και ήταν επόμενο να μην λείψουν τα εντυπωσιακά σε εκτέλεση αλλά και δημιουργία, τέρματα.

Το Sport24.gr ξεχώρισε τα 10 κορυφαία γκολ που επιτεύχθηκαν το αγωνιστικό διήμερο, με τις επιλογές μας να προέρχονται από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Τα γκολ που επιλέξαμε για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αυτά των: Τσάρλι Άνταμ (Τσέλσι - Στόουκ 2-1), Τζερμέιν Ντεφόου (Σάντερλαντ - Νιουκάστλ 1-0), Αλέξις Σάντσες (Άρσεναλ - Λίβερπουλ 4-1), Μπόμπι Ζαμόρα (Γουεστ Μπρομ - ΚΠΡ 1-4), Μπαφετιμπί Γκόμις (Σουόνσι - Χαλ 3-1), Μαουρίσιο Πινίγια (Αταλάντα - Τορίνο 1-2), Χουανίτο (Βερόνα - Τσεζένα 3-3), Κάρλος Καρμπονέρο (Βερόνα - Τσεζένα), Μπλεζ Ματουιντί (Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-3), Ρουμπέν Πάρδο (Μάλαγα - Ρεάλ Σοθιεδάδ 1-1).

Στο video που ακολουθεί δείτε τα 5 από τα 10 τέρματα που επέλεξε το Sport24.gr. Κατά σειρά στο βίντεο περιλαμβάνονται τα γκολ των Πινίγια, Χουανίτο, Καρμπονέρο, Ματουιντί και Πάρδο.

Δείτε σε vine τα πέντε γκολ από την Αγγλία:



Το γκολ του Τσάρλι Άνταμ κόντρα στην Τσέλσι



Το γκολ του Τζερμέν Ντεφόου απέναντι στην Νιουκάστλ



Το γκολ του Αλέξις Σάντσες κατά της Λίβερπουλ



Το γκολ του Μπόμπι Ζαμόρα κατά της Γουέστ Μπρομ



Το γκολ του Γκομίς κόντρα στην Χαλ



TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ