ΕΥΡΩΠΗ

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ

Εντυπωσίασε το 3d κορεό που ετοίμασαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, στον αγώνα ενάντια στη Μάλαγα για το Champions League. Ωστόσο δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό κορεό που έχουν φτιάξει, καθώς και στο παρελθόν, έχουν ετοιμάσει κι άλλα εξίσου εντυπωσιακά. Δείτε τα 5 καλύτερα! (pics & videos)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, φημίζονται για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο "Βεστφάλεν", όταν η ομάδα τους αγωνίζεται εντός έδρας. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κορεό στην Ευρώπη.

Ειδικά σε σημαντικούς αγώνες της ομάδας τους για το Champions League, από ότι φαίνεται, θέλουν πάντα να κλέβουν τις εντυπώσεις, δημιουργώντας εντυπωσιακά κορεό στις κερκίδες του σταδίου. Κάτι που έκανα φυσικά και στον αγώνα κόντρα στη Μάλαγα, για τους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κατά την είσοδο τον ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που μας επιφύλασσαν οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό:

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ

Βέβαια, εξίσου εντυπωσιακό ήταν το κορεό που ετοίμασαν στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή τους στο Champions League, το Σεπτέμβρη του 2009 στο παιχνίδι ενάντια στην Άρσεναλ.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να γράψουν στα γερμανικά, "Zurück in der Königsklasse", δηλαδή "Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια"!

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ

Φέτος το Δεκέμβριο, στο τελευταίο ματς εντός έδρας με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, η Ντόρτμουντ γιόρτασε την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκρισή της μετά και το 1-0 του αγώνα. Οι οπαδοί της όμως, πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαν δώσει το γιορτινό μήνυμά τους, με το εντυπωσιακό κορεό που δημιούργησαν:

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Αλλά οι οπαδοί της Ντόρτμουντ δεν κρατάνε τα "ωραία", μόνο για τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, καθώς έχουν ετοιμάσει και σε ματς της Μπουντεσλίγκα, εξίσου εντυπωσιακά κορεό. Στο ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για παράδειγμα το Νοέμβριο του 2011, ετοίμασαν ένα άκρως θεαματικό 3d κορεό, πριν την είσοδο τον ομάδων στον γήπεδο, με μια νεκροκεφαλή να ξετυλίγεται σιγά σιγά με το σήμα της ομάδας.

Η Ντόρτμουντ στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα, διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με 5-1. Δείτε τι ετοίμασαν οι οπαδοί της:

Τα εντυπωσιακά κορεό της Ντόρτμουντ

Τέλος, στις 15 Φεβρουαρίου του 2009 στο ματς κόντρα στην Κότμπους εντός έδρας, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ ετοίμασαν ακόμα ένα εντυπωσιακό κορεό, κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ