ΕΥΡΩΠΗ

Στην Ντινάμο Μινσκ ο Πάμπλο Γκαρσία

Στην Ντινάμο Μινσκ ο Πάμπλο Γκαρσία

Η Ντινάμο Μινσκ ανακοίνωσε την συμφωνία για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος την Πέμπτη θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει. Η πλευρά του λέει ότι γίνονται συζητήσεις και ότι δεν υπάρχει τελική συμφωνία

Στην Λευκορωσία με την φανέλα της Ντινάμο Μινσκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάμπλο Γκαρσία, εκτός απροόπτου.

Η Ντινάμο ανακοίνωσε την Τετάρτη την συμφωνία με τον 35άχρονο Ουρουγουανό άσο, ο οποίος θα πάει την Πέμπτη στο Μινσκ για ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι καλά θα υπογράψει.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως αναφέρει ότι γίνονται συζητήσεις και ότι δεν υπάρχει τελική συμφωνία, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε.

Το "λεπτό" σημείο για τη συμφωνία

Δεν είναι δεδομένη η απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία από την Ντιναμό Μινσκ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι Λευκορώσοι να συμφωνήσουν με τον Ουρουγουανό για συμβόλαιο τριών μηνών.

Το πρωτάθλημα εκεί ξεκινά τώρα και διαρκεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Η Ντιναμό Μινσκ τού προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όμως θέλει να δεσμευτεί για τρεις μήνες.

Αυτό για να μην βγει εκτός αγωνιστικού ρυθμού και για να είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Εφόσον ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι σύμφωνος σε αυτό, το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Να σημειωθεί πως ο Γκαρσία είναι διακαής πόθος του Ολεγκ Προτάσοφ (τεχνικού της Ντιναμό Μινσκ) που τον ξέρει καλά από την θητεία του στην Ελλάδα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ