ΕΥΡΩΠΗ

Στα χνάρια του Μουρίνιο ο Αντρέ Βίλας Μπόας

Στα χνάρια του Μουρίνιο ο Αντρέ Βίλας Μπόας

Ο νεαρός τεχνικός της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας βαδίζει στα χνάρια του πρώην προπονητή των "δράκων", Ζοσέ Μουρίνιο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και ενώ φιλοδοξεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως και ο Ζοσέ Μουρίνιο, έτσι και ο 33χρονος προπονητής κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα του Οπόρτο στην κορυφή και η παρουσία του μαλιστα έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων της Ευρώπης.

Μολις 1,5χρονο μετά το ξεκίνημα της καριέρας του στην Ακαντέμικα, κατάφερε να "Χτίσει" μία αξιόλογη ομάδα στην Πόρτο η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πριν την Ακαντέμικα, ο Βίλας Μπόας ήταν για πολλά χρόνια βοηθός και σκάουτερ επί εποχής Μουρίνιο, πρώτα στην Πόρτο και την συνέχεια στην Τσέλσι και την Ίντερ.

Μάλιστα ακολουθεί και μέρος των...τακτικών του Μουρίνιο για να βοηθήσει την ομάδα του όπως στον τομέα της ψυχολογίας απέναντι στις κριτικές που δέχεται.

"Ήμουν μέλος ενός επιτυχημένου προπονητικού τιμ. Οφείλω πολλά στον Μουρίνιο που μου έμαθε πολλά.

Όμως επίσης εγώ του έδωσα πολλά με τις αρμοδιότητες που είχα και με τον επαγγελματισμό μου", δήλωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ