ΕΥΡΩΠΗ

"Σφύρα το ρε!"

"Σφύρα το ρε!"

Δείτε σε βίντεο πως αντέδρασε οπαδός των Σάμροκ Ρόβερς μετά το γκολ του Κέλι και τι φώναζε στον διαιτητή του ματς με την Γιου Σι Ντι.

Οπαδός των Σάμροκ Ρόβερς δεν μπορούσε να περιμένει μετά το γκολ που πέτυχε ο Κέλι στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γιου Σι Ντι την Τρίτη (25/10), φωνάζοντας εναγωνίως στον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη.

Δείτε το σχετικό VIDEO και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους "πράσινους"

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη με το που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα Γιου Σι Ντι-Σάμροκ Ρόβερς την Τρίτη (25/10).

Οπαδοί της αντιπάλου του ΠΑΟΚ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ανεμίζοντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος στην Ιρλανδία.

Μέσω του VIDEO που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε την... τρέλα των φιλάθλων των Σάμροκ δευτερόλεπτα μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο Κέλι στις καθυστερήσεις του ματς και τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν.

Πάντως, ένας φίλαθλος της αντιπάλου του "Δικεφάλου" κλέβει την παράσταση φωνάζοντας "blow the fucking whistle", παροτρύνοντας, δηλαδή τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίξει άμεσα την λήξη.

Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει...

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ