ΕΥΡΩΠΗ

"Πρόταση από την Ελλάδα ο Αϊμάρ"

Benfica's Pablo Aimar reacts during their Portuguese Premier League soccer matcha against Beira Mar at Luz stadium in Lisbon April 17, 2011. REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER)
Benfica's Pablo Aimar reacts during their Portuguese Premier League soccer matcha against Beira Mar at Luz stadium in Lisbon April 17, 2011. REUTERS/Hugo Correia (PORTUGAL - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Πάμπλο Αϊμάρ να έχει πρόταση στα χέρια του από ελληνικό σύλλογο, υπονοώντας τον Ολυμπιακό

Πόσα χρόνια ακούγεται το όνομα του "κλόουν" για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό; Εδώ και μία τριετία τουλάχιστον. Ο Αϊμάρ έχει κλείσει τα 33 του χρόνια και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Στα χέρια του έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού, όμως παρά τους τραυματισμούς που δεν τον έχουν αφήσει να σηκώσει κεφάλι, ψάχνει μία καλή ομάδα για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "elperiodicodearagon" μία από τις προτάσεις που εξετάζει ο Αϊμάρ προέρχεται από την Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπόθεση να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και ειδικά αν τελικά ο Βερδού δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση των ερυθρόλευκων.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ