ΕΥΡΩΠΗ

Ποιες θα ήταν οι ομάδες σε ποδοσφαιρικό All Star Game

Ποιες θα ήταν οι ομάδες σε ποδοσφαιρικό All Star Game

Η "Marca" χώρισε την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο και έφτιαξε τις δικές της ομάδες για ένα ποδοσφαιρικό All Star Game. Αρκετοί οι σπουδαίοι απόντες από τις επιλογές.

Η εφημερίδα "Marca" επηρεάστηκε από τη διεξαγωγή του All Star Game του NBA στη Νέα Ορλεάνη και αποφάσισε να κάνει εν μέρει το ίδιο και στο ποδόσφαιρο, φτιάχνοντας δύο ομάδες γεμάτες με όλα τα αστέρια της Ευρώπης.

Ο διαχωρισμός δεν γίνεται μεταξύ Ανατολής και Δύσης όπως στο μπάσκετ, αλλά μεταξύ Βορρά και Νότου. Στον πρώτο ανήκουν χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία, στον δεύτερο χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία κι η Πορτογαλία.

Στην ομάδα του Βορρά κυριαρχούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι δεν τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημά τους, αφού εκπροσωπούνται από τρεις παίκτες, τους Νταβίδ ντε Χέα, Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από τη μία και Τιάγκο Σίλβα, Μάρκο Βεράτι και Άνχελ ντι Μαρία από την άλλη. Στην ενδεκάδα βρίσκεται ακόμα και παίκτης της Άρσεναλ, ο Μεσούτ Εζίλ, που έχει δεχθεί μεγάλη κριτική φέτος, παρά την ποιότητά του. Αντιθέτως, από την ομάδα που κυριαρχεί στην Αγγλία, την Τσέλσι, υπάρχει μόνο ένας εκπρόσωπος, ο Ντιέγκο Κόστα. Απουσιάζουν, δε, παίκτες όπως οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Εντέν Αζάρ και Έντινσον Καβάνι.

Ποιες θα ήταν οι ομάδες σε ποδοσφαιρικό All Star Game

Στην ομάδα του Νότου, η κατάσταση είναι πιο αναμενόμενη, με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να κυριαρχούν με τρεις ποδοσφαιριστές έκαστη. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τους Σέρχιο Ράμος, Λούκα Μόντριτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι πρωταθλητές Ισπανίας τους Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λιονέλ Μέσι. Απουσιάζουν πάντως οι Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά, Τόνι Κρόος και Αντρές Ινιέστα.

Τρεις εκπροσώπους διαθέτει και η Γιουβέντους, στα πρόσωπα των Λεονάρντο Μπονούτσι, Πάουλο Ντιμπάλα και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο και Ίκερ Κασίγιας από την Πόρτο., που προτιμήθηκε από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, πιθανόν λόγω... εντοπιότητας.

Ποιες θα ήταν οι ομάδες σε ποδοσφαιρικό All Star Game
TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ