ΕΥΡΩΠΗ

Οι 13 υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρωσίας

Οι 13 υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρωσίας

Η ρωσική ομοσπονδία αποκάλυψε τη λίστα με τους... 13 υποψήφιους για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, με τα ονόματα των Γκουαρδιόλα, Καπέλο και Λίπι να ξεχωρίζουν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα πρώτα "όχι" από τους Ρομπέρτο Μαντσίνι (ανανέωσε μέχρι το 2017 με τη Μάντσεστερ Σίτι) και Λουτσιάνο Σπαλέτι (θα παραμείνει στη Ζενίτ) όχι μόνο δεν έκοψαν τα φτερά των Ρώσων αλλά μάλλον τους πείσμωσαν όσον αφορά στην προσπάθειά τους να βρουν τον καταλληλότερο για την άκρη του πάγκου.

Απόδειξη η εντυπωσιακή κίνηση στην οποία προχώρησε η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την Τρίτη (10/7), η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους υποψήφιους να διαδεχτούν τον Ντικ Άντβοκαατ, με τη λίστα να αποτελείται από 13 ονόματα!

Τα πιο "δυνατά" ονόματα που υπάρχουν στην λίστα είναι αυτά των Πεπ Γκουαρδιόλα, Φάμπιο Καπέλο, Μαρτσέλο Λίπι, Χάρι Ρέντναπ, Μαρσέλο Μπιέλσα και Ράφα Μπενίτεθ, ενώ οι υπόλοιποι επτά είναι οι: Ανατόλι Μπούσοβετς, Βαλερί Γκαζάεβ, Αντρέι Κομπέλεβ, Γιούρι Κράσνοζαν, Βαλερί Νεπομνιάσκι, Νικολάι Πισάρεβ και Γιούρι Σέμιν.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ