ΕΥΡΩΠΗ

Ο Πουγιόλ συζητά με την Μίλαν

Ο Πουγιόλ συζητά με την Μίλαν

Ο Κάρλες Πουγιόλ βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει μεταγραφή στην Μίλαν όπως αποκάλυψε αθλητική εκπομπή της δημόσιας καταλανικής τηλεόρασης.

Η εφημερίδα ''Sport'' αποκάλυψε χθες ότι ο Κάρλες Πουγιόλ σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα παρόλο που τον περασμένο Γενάρη ανανέωσε με την ομάδα μέχρι το 2016.

Τα μεσάνυχτα η αθλητική εκπομπή ''La Porteria'' της δημόσιας καταλανικής τηλεόρασης "BTV" προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας γνωστή την ομάδα με την οποία ο Πουγιόλ διαπραγματεύεται: Την Μίλαν.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μάλιστα είχε δηλώσει πριν τις πρόσφατες αναμετρήσεις με τους "ροσονέρι" για τους "16" του Champions League, ότι η Μίλαν είναι η ομάδα που υποστηρίζει μετά την Μπάρτσα.

Κατά σύμπτωση, η τελευταία του συμμετοχή με τους "μπλαουγκράνα" ήταν απέναντι στην Μίλαν στον επαναληπτικό στις 12/3 όπου και αγωνίστηκε ως αλλαγή. Το δημοσίευμα της "Sport" τονίζει πως ο Πουγιόλ δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στην 11άδα.

Τρεις μέρες μετά πέρασε απροειδοποίητα την πόρτα του χειρουργείου και υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση στο γόνατο η οποία και τον άφησε εκτός από το υπόλοιπο της σεζόν.

Να σημειωθεί ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του αρχηγού της Μπαρτσελόνα ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Update: Ο Πουγιόλ διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες με tweet που έγραψε μέσα στην ημέρα. Χαρακτηριστικά τόνισε: "Όλες οι πληροφορίες είναι ψεύτικες. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να γίνω καλά για να βρεθώ σε υψηλό επίπεδο την επόμενη σεζόν".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ