ΕΥΡΩΠΗ

Νίκη στο Ντόνετσκ η Γαλλία

Νίκη στο Ντόνετσκ η Γαλλία

Η Γαλλία νίκησε με 4-1 την Ουκρανία μέσα στο "Donbass Arena" του Ντόνετσκ, σε διεθνές φιλικό ματς, έχοντας σκόρερς τους Γκαμεϊρό, Μαρτέν (2) και Καμπούλ. 'Εγραψε ιστορία ο Μαρβέν Μαρτέν της Σοσό στο ντεμπούτο του (video)

Η Ουκρανία προηγήθηκε της Γαλλίας σε διεθνές φιλικό στο "Donbass Arena" του Ντόνετσκ, αλλά οι "τρικολόρ" πήραν την νίκη με 4-1.

Ο Ανατόλι Τιμοστσούκ της Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ στο 53' για τους Ουκρανούς, ενώ απάντησε στο 58' ο Κεβίν Γκαμεϊρό της Λοριάν.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μαρβέν Μαρτέν στο 87', με τον άσο της Σοσό να σκοράρει ξανά για το τελικό 1-3 στο 92', ενώ στο 89' είχε πετύχει το 3ο γκολ των Γάλλων ο Γιουνές Καμπούλ της Τότεναμ.

Ο Μαρβέν Μαρτέν πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας και... έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο τέταρτος που το καταφέρνει μετά τους Ζαν Βισέν, Ζινεντίν Ζιντάν και Μπαφετιμπί Γκομίς.

Μάλιστα ο άσος της Σοσό έκανε και την ασίστ για το γκολ του Γιουνές Καμπούλ, ο οποίος επίσης έκανε το ντεμπούτο του, ενώ το πρώτο του διεθνές γκολ πέτυχε και ο Κεβίν Γκαμεϊρό στην 4η εμφάνισή του.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόβ, Κομπίν, Κούτσερ (33' Χατσερίντι), Ιστσένκο, Σεβτσούκ, Τιμοστσούκ, Ναζαρένκο (62' Κοζανόβ), Ροτάν, Βορονίν (59' Μιλέβσκι), Γκούσεβ (74' Χουντομπιάκ), Ντέβιτς (69' Ζελεζνόβ).

ΓΑΛΛΙΑ: Μανταντά, Ρεβεγιέρ, Καμπούλ, Σακό (76' Σακό), Εβρά, Μ'Βιλά, Γιοάν Καμπάγ (76' Μαρτέν), Ματουϊντί (76' Ντιαμπί), Ρεμί (64' Ριμπερί), Μενέζ (65' Μαλουντά), Γκαμεϊρό (65' Μπενζεμά).

Ουκρανία - Γαλλία 1-4

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ