ΕΥΡΩΠΗ

"Μπαμ" με Σνάιντερ μετά τον Ετό!

"Μπαμ" με Σνάιντερ μετά τον Ετό!

Μυθική προσφορά στην Ίντερ ετοιμάζεται να καταθέσει η Ανζί για να κάνει δικό της τον Γουέσλι Σνάιντερ μέχρι τις... 24 Φεβρουαρίου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Ρωσία παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν ότι η Ανζί είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για να προσθέσει έναν ακόμα πρωτοκλασάτο παίκτη στο δυναμικό της.

Μετά τον Ετό λοιπόν, για τον οποίο έδωσε έναν... σκασμό λεφτά το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρει από την Ίντερ (28.000.000 ευρώ στην ομάδα και 20.00.000 ευρώ στον ίδιο για κάθε χρόνο συμβολαίου), τώρα επιχειρεί να κάνει νέο deal με τους "νερατζούρι", αυτή τη φορά για τον Γουέσλι Σνάιντερ.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 25.000.000 ευρώ στον ομόλογό του της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι , για να δώσει τη συγκατάθεσή του αλλά και συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες αποδοχές ύψους 8.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά δε στις διαθέσεις του Ολλανδού άσου, εκείνος άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο με δηλώσεις του: "Δεν κλείνω σε κανέναν την πόρτα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω επαφές με κάποια ομάδα και ζω την κάθε ημέρα.

Εάν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών μου παρουσιαζόταν μία πρόταση, θα μπορούσα ίσως να φύγω. Είμαι καλά στην Ίντερ αλλά δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ