ΕΥΡΩΠΗ

Λίνεν: "Πολύ δυνατός ο Μήτρογλου"

Λίνεν: "Πολύ δυνατός ο Μήτρογλου"

Ο Έβαλντ Λίνεν παραχώρησε συνέντευξη σε ρουμανική ιστοσελίδα αποθεώνοντας τον Κώστα Μήτρογλου. Τι είπε για την εθνική ομάδα αλλά και τους διεθνείς με τους οποίους συνεργάστηκε στον Πανιώνιο.

Ο 59χρονος προπονητής ανέλαβε πριν από τρεις εβδομάδες την τεχνική ηγεσία της Οτελούλ Γκαλάτι με στόχο να την διατηρήσει στα μεγάλα σαλόνια του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε σε ρουμανική ιστοσελίδα για την νέα του προπονητική εμπειρία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Ρουμάνοι δύσκολα άλλωστε θα ξεχάσουν τον Κώστα Μήτρογλου μετά τα τρία γκολ που πέτυχε εις βάρος της εθνικής Ρουμανίας.

Ο Έβαλντ Λίνεν, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον "πιστολέρο".

"Έχω συνεργαστεί με τον Μήτρογλου και όχι μόνο. Επίσης και με τους Σίοβα και Μανιάτη. Είχε φανεί πως θα έχει μέλλον ποδοσφαιρικά.

Τον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Είναι ένας πολύ δυναμικός ποδοσφαιριστής με πολύ πάθος στο παιχνίδι. Ουσιαστικά ήταν ο κυριότερος αντίπαλος της Ρουμανίας.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον άφησαν να παίζει τόσο ελεύθερα στο Βουκουρέστι. Έχω συνεργαστεί με την μισή εθνική Ελλάδας στον Πανιώνιο και είμαι περήφανος που οι παίκτες έφτασαν ψηλά χάρη στη σοβαρότητα αλλά και την αποφασιστικότητα τους".

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε και στην πρόκριση της εθνικής Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Η Ελλάδα βρισκόταν σε έναν εύκολο όμιλο. Στα μπαράζ θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Θα ήταν βλακώδες να κατηγορήσω τον προπονητή της Ρουμανίας για τον αποκλεισμό.

Η Ελλάδα είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ