ΕΥΡΩΠΗ

"Καλύτερη στιγμή που σκόραρα κόντρα στην Καρπάτι"

"Καλύτερη στιγμή που σκόραρα κόντρα στην Καρπάτι"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μπαλάφας θυμήθηκε τις δυνατές στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Σαββίδης "είναι ευλογία Θεού" για τον "Δικέφαλο".

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, μίλησε στον "ARENA 89,4 FM" για την εποχή Σαββίδη στον "Δικέφαλο" και την εμπειρία του στην Ουκρανία.

Αρχικά, τόνισε: "Αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος. Παίζω σε όλα τα παιχνίδια, η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της αλλά πιστεύω θα μείνουμε στην κατηγορία.

Έχουν μείνει τρία παιχνίδια και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Μόνο αρνητικό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου Έλληνες. Είμαι εδώ με την γυναίκα μου μόνο. Υπάρχουν ο Μπουσαϊντί και ο Καρύδας σε άλλη ουκρανική ομάδα".

Για το αν υπάρχουν διαφορές αγωνιστικά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουκρανία: "Οι διαφορές αγωνιστικά είναι πως δεν εστιάζουμε στην τακτική, παίζουν πιο πολύ την κόντρα επίθεση εδώ οι ομάδες. Χρειάζεται πολύ περισσότερο τρέξιμο, καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι προπονήσεις δεν διαφέρουν, μόνο ο τρόπος παιχνιδιού".

Για τον Σαββίδη και με τους πρώην συμπαίκτες του που συνομιλεί: "Ο Σαββίδης είναι ευλογία Θεού. Μιλάω με τον Γλύκο, τον Αθανασιάδη, τον Φωτάκη και τον Σαλπιγγίδη. Μου λένε πως έχουν αλλάξει τελείως τα πράγματα, από ότι είδα και σε φωτογραφίες άλλαξαν και τα αποδυτήρια. Επίσης, έχω συνομιλίες και με τον Στέλιο τον Μαλεζά".

Για τον Χατσερίδη, τον ομογενή κεντρικό αμυντικό που ήθελε ο Σαββίδης: "Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Δεν παίξαμε αντίπαλοι γιατί ήταν τραυματίας, αλλά τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια και είναι καλός. Θα μπορούσε να παίξει ο Χατσερίδης στην Ελλάδα, αν και νομίζω πως με τον Σίλντεφελντ και τον Κατσουράνη έχει δέσει η άμυνα του ΠΑΟΚ".

Επεσήμανε πως: "Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, τα πράγματα είναι πολύ καλά και οικονομικά, υπάρχει αξιοπιστία γενικά στις ομάδες. Μόνο δύο-τρεις έχουν πρόβλημα. Στις 26 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα".

Για τις στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ: "Είχα πολύ ωραίες στιγμές στην ομάδα, έκανα πολλούς φίλους. Για μένα η καλύτερη ήταν με την Καρπάτι που σκόραρα και πήραμε την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, η πρόκριση στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή κι ας ήμουν στον πάγκο".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ