ΕΥΡΩΠΗ

Η Σίτι θέλει Ρονάλντο, η Παρί όχι

Η Σίτι θέλει Ρονάλντο, η Παρί όχι

Οι πληροφορίες θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να ετοιμάζει πρόταση 120.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Λεονάρντο δηλώνει πως η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν θέλει τον Πορτογάλο

Σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά αποφασίσει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, μάλλον μόνο δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα και ελπίδες να τον αποκτήσουν.

Αυτές είναι φυσικά η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ όσον αφορά στην Τσέλσι, μπορεί να έδωσε χρήμα και αυτό το καλοκαίρι, αλλά έχει οικονομικά προβλήματα και ήδη έχει μία προειδοποίηση από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Μπαρτσελόνα απλά δεν γίνεται να πάει, σε άλλη ήπειρο μάλλον αποκλείεται, ενώ λεφτά υπάρχουν πολλά στην Ρωσία, αλλά ο μόνος τρόπος να πειστεί είναι για χάρη της Ρωσίδας, Ιρίνα Σάικ, αλλά βέβαια και αυτή κάνει διεθνή καριέρα και δεν την ενδιαφέρει προς το παρών η πατρίδα της.

Τα δεδομένα για Σίτι και Παρί

Αν φύγει λοιπόν ο Ρονάλντο από την Μαδρίτη, η Σίτι φαίνεται διατεθειμένη να τον φέρει πίσω στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι "πολίτες" παρακολουθούν την περίπτωση και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 120.000.000 ευρώ, αν τελικά ο Πορτογάλος ζητήσει να φύγει από το "Μπερναμπέου".

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2010 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 94.000.000 ευρώ, στην ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, τόνισε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά βέβαια χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προκύψει στο μέλλον.

"Δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ να κάνουμε κίνηση για τον Ρονάλντο", τόνισε ο Λεονάρντο και πρόσθεσε: "Όταν θέλουμε έναν παίκτη μιλάμε με την ομάδα του. Δεν έχουμε μιλήσει με την Ρεάλ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτά που πετύχαμε μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ