ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το Sport24.gr συγκέντρωσε όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Από την γκολάρα του Μιραλάς στο ιστορικό ρεκόρ του Μέσι και από το 9-2 της Μπάγερν επί του Αμβούργο στο "ύποπτο" 6-5 στην Κύπρο

Δείτε συγκεντρωμένη όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου που πέρασε στην Ευρώπη.

Κάντε κλικ στα link για να οδηγηθείτε στην κάθε ανασκόπηση και να διαβάσετε λεπτομέρειες, αλλά και να δείτε videos από όλα τα ματς.

Premier League

Την παράσταση το Σάββατο στην Αγγλία έκλεψε ο Κέβιν Μιραλάς, που με έξοδο γκολ χάρισε την νίκη στην Έβερτον. Νίκες για ManUtd, Σίτι και Τότεναμ, ήττα η Τσέλσι.

Την Κυριακή η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 στο "Βίλα Παρκ" με ανατροπή.

Serie A

Όλα τα ματς Σάββατο στην Ιταλία λόγω Πάσχα των καθολικών. Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, "διπλά" πήραν Μίλαν και Νάπολι, ανατροπή έκανε η Λάτσιο, ενώ ηττήθηκαν Ρόμα και Φιορεντίνα.

La Liga

Το Σάββατο ο Μέσι κατάφερε να σκοράρει για 19ο σερί ματς, κάνοντας σπουδαίο ρεκόρ. Η Μπαρτσελόνα δεν νίκησε, όπως ούτε και η Ρεάλ.

Την Κυριακή Ατλέτικο και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Μαδρίτη.

Bundesliga

Αυτό που ξεχώρισε στην Ευρώπη αυτό το ΣΚ ήταν φυσικά το 9-2 της Μπάγερν επί του Αμβούργου, ενώ μία μέρα μετά η Φρανκφούρτη πήρε νίκη έπειτα από δύο μήνες.

Ligue 1

Η Παρί νίκησε την Παρασκευή την Μονπελιέ και τελικά αύξησε την διαφορά της στην κορυφή, καθώς την Κυριακή η Λιόν έχασε μέσα στο "Ζερλάν". Το Σάββατο η Σεντ-Ετιέν έχει αναδειχθεί για 3η σερί αγωνιστική ισόπαλη με σκορ 2-2.

Primeira Liga

Εύκολες νίκες για Μπενφίκα και Πόρτο, έτσι οι "αετοί" εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή με +4.

Eredivisie

Η Φέγενοορντ ηττήθηκε το Σάββατο από την Χέρενφεν του Μάρκο φαν Μπάστεν, ενώ την Κυριακή η Αϊντχόφεν έχασε δύο βαθμούς, έτσι ο Άγιαξ με "4άρα" απέκτησε +3 στην κορυφή.

Süper Lig

Η Γαλατάσαράι νίκησε το Σάββατο χάρη σε τέρματα του Μπουράκ Γιλμάζ και διατήρησε το +4 από την Φενέρμπαχτσε, την οποία την Κυριακή δεν κατάφερε να σταματήσει ο Φάνης Γκέκας.

Pro League

Το Σάββατο ξεκίνησαν τα play-offs τίτλου με το Ζούλτε-Βάρεχεμ - Λόκερεν (1-1), αλλά το ενδιαφέρον ουσιαστικά υπάρχει μόνο την Δευτέρα με τα Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ - Γκενκ.

Κύπρος

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε στην Κύπρο. Το ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι κορυφής νικώντας 2-0 στην έδρα της Ανόρθωσης και μπαίνει στα play-offs με +6. Μία μέρα νωρίτερα (Σάββατο) η Αλκή νίκησε 6-5(!) τον Εθνικό, ματς "ύποπτο" λόγω έντονου στοιχηματισμού, με την UEFA ήδη να το εξετάζει.

Scottish Premier League

Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν στην 11άδα της Σέλτικ, η οποία πλήρωσε την αποβολή του Ουανιάμα και δεν έφυγε νικήτρια από την έδρα της Σεντ-Μίρεν.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ