ΕΥΡΩΠΗ

Για μία γυναίκα και ένα αυτοκίνητο

Για μία γυναίκα και ένα αυτοκίνητο
Σβένσον

Διαστάσεις έχει πάρει στην Σουηδία η απόφαση της ομοσπονδίας να χαρίσει ένα αυτοκίνητο στον νέο ρέκορντμαν Άντερς Σβένσον, την ίδια ώρα που η ρέκορντγούμαν της γυναικείας ομάδας δεν έλαβε τίποτα.

Ο Άντερς Σβένσον αν και 37 ετών κατάφερε και ξεπέρασε σε συμμετοχές τον Τόμας Ραβέλι με αποτέλεσμα να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την Σουηδία (146 ματς).

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε η ομοσπονδία της Σουηδίας βράβευσε τον Σβένσον και του έκανε δώρο ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Ανάμεσα στους θεατές της εκδήλωσης ήταν και η ρέκορντγούμαν της γυναικείας ομάδες της Σουηδίας που μετρά 187 συμμετοχές!

Όπως ήταν λογικό τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτριες της δεν είδαν με καλό μάτι τον διαχωρισμό της ομοσπονδίας στο "βραβείο" με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα μικρός "πόλεμος" μέσω του twitter αλλά και δηλώσεων.

Η δικαιολογία της ομοσπονδίας είχε να κάνει με την απόσυρση του Σβένσον μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας (αν περάσει η Σουηδία πάντα) αν και ο ίδιος ακόμα δεν έχει πει κάτι με σιγουριά.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ