ΕΥΡΩΠΗ

"Για διακοπές στην Ελλάδα ο Σίλντενφελντ", λέει ο μάνατζέρ του

"Για διακοπές στην Ελλάδα ο Σίλντενφελντ", λέει ο μάνατζέρ του
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνες, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr πως ο πελάτης του είναι για διακοπές στην Ελλάδα και πως μιλά με ομάδες από Αγγλία και Γαλλία.

Η παρουσία του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην Ελλάδα συνδυάστηκε με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Η "πράσινη" ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα, διαψεύδοντας αυτό το σενάριο.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του 28άχρονου κεντρικού αμυντικού με σκοπό να μάθει λεπτομέρειες γύρω από τα όσα ακούγονται.

ΟΜάριο Κνες, λοιπόν, επιβεβαίωσε μεν πως οΣίλντενφελντ είναι στην Ελλάδα οικογενειακώς, όχι όμως για επαφή με κάποια ομάδα από τη χώρα μας, αλλά για διακοπές.

"Ο Γκόρντον βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένεια του για διακοπές. Δεν υπάρχει κάτι με τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη είναι ιδιαίτερα υψηλό (κοντά στο 1 εκ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ πέρσι πλήρωνε ένα μέρος του)", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε επαφές με συλλόγους από την Αγγλία και την Γαλλία, οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα", ήταν η σύντομη συνομιλία μας μαζί του.

Όπως καταλαβαίνετε λόγω του οικονομικού η περίπτωση του Κροάτη άσου μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη. Βέβαια όσο περνούν οι μέρες και δεν καταφέρει να κλείσει κάπου, είναι πιθανό η περίπτωση του να γίνει πιο ελκυστική και να επανέλθει στο προσκήνιο.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ