ΕΥΡΩΠΗ

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής της Στάμπαεκ!

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής της Στάμπαεκ!

Θρήνος στο νορβηγικό ποδόσφαιρο. Η Στάμπαεκ πενθεί τον θάνατο του στόπερ Μάριους Γκρόμσταντ σε ηλικία μόλις 22 ετών! Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Η σωρός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή βρέθηκε σε εργοτάξιο λίγα μέτρα από το διαμέρισμα του αδερφού του, τον οποίο επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Μάλιστα δεν κρατούσε πορτοφόλι ή κινητό τηλέφωνο.

“Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως λάβαμε το μήνυμα για τον θάνατο του Τορ Μάριους. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του, σε αυτή την δύσκολη μέρα” τόνισε ο γενικός διευθυντής της Στάμπαεκ, Χάλγκεϊρ Ανταλ.

Το πρωί της Δευτέρας, 48 ώρες μετά την εξαφάνιση του, πληροφορήθηκαν τον θάνατο του Γκρόμσταντ και οι συμπαίκτες του, ξεσπώντας σε λυγμούς.

“Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε πάνω του ταυτότητα” σχολίασε ο Ίνγκουν Μπράτσεθ, εκ μέρους της αστυνομίας του Όσλο.

Ο Γκρόμσταντ τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα Κυπέλλου με την Φάνα και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μόλντε.

Αποκτήθηκε από τους “De Blaa” το 2007. Φέτος είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Η αστυνομία δεν αποκλείει πάντως και το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Η αναμέτρηση της Βαλερένγκα με την Στάμπαεκ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναβλήθηκε έπειτα από απόφαση της νορβηγικής ομοσπονδίας.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ