ΕΥΡΩΠΗ

Αρσάβιν: "Η ατμόσφαιρα στο Έμιρεϊτς θυμίζει θέατρο"

Αρσάβιν: "Η ατμόσφαιρα στο Έμιρεϊτς θυμίζει θέατρο"

Ο Αντρέι Αρσάβιν παρομοίασε την ατμόσφαιρα στο Έμιρειτς με αυτή ενός θεάτρου. Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη της Ζενίτ.

Το περασμένο καλοκαίρι μετά από τέσσερα χρόνια ο Αντρέι Αρσάβιν είπε αντίο στην Άρσεναλ επιστρέφοντας στην Ζενίτ όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του και είχε πήρε μεταγραφή στους "κανονιέρηδες" το 2009.

Ύστερα από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τους "κανονιέρηδες" την πρώτη χρονιά ο διεθνής Ρώσος δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες και να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Αρσάβιν θυμήθηκε την πρώην του ομάδα ασκώντας κριτική στους φιλάθλους της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν η Άρσεναλ έπαιζε γηπεδούχος οι φίλαθλοι της δεν υποστήριζαν όσο θα έπρεπε την ομάδα και ότι η ατμόσφαιρα θύμιζε περισσότερο θέατρο παρά γήπεδο ποδοσφαίρου.

" Η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη. Ένιωθα ότι βρισκόμουν σε θέατρο, καλά καθίσματα, ακριβά εισιτήρια που ήθελαν να δουν ένα σόου και όχι να υποστηρίξουν μία ομάδα.

Δεν υπήρχε αβαντάζ όταν παίζαμε εντός έδρας. Πολλοί παίκτες που αγωνίστηκαν στο Χάιμπουρι και έπαιξαν και στο Έμιρειτς διαμαρτύρονταν για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες χαρακτηρίζοντας την κακή".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ