ΕΥΡΩΠΗ

Αποχωρεί ο Χριστόπουλος από την Τάβριγια

Αποχωρεί ο Χριστόπουλος από την Τάβριγια

Σε διαπραγματεύσεις με την Τάβριγια για την αποζημίωση του βρίσκεται ο Γιάννης Χριστόπουλος, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφώνησει να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από έξι μήνες με πολλά προβλήματα στην Ουκρανία και την Ταβρίγια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ουκρανικό σύλλογο.

Ο 41χρονος προπονητής που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα έκανε τις εισηγήσεις του στην περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος που αφορούσαν τόσο στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όσο και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το δεύτερο μισό.

Όλες τους όμως έπεσαν στο κενό και οι δυο πλευρές μετά από επιθυμία των διοικούντων της Ταβρίγια άρχισαν συζητήσεις για την αποδέσμευση του.

Έτσι το μόνο που απομένει είναι βρεθεί η χρυσή τομή αναφορικά με το ύψος της αποζημίωσης προκειμένου ο Χριστόπουλος να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που προέρχονται από την Κύπρο σύλλογος από το "Νησί της Αφροδίτης" κατέθεσε πρόταση στον Χριστόπουλο πριν από λίγες μέρες αλλά η απάντηση του Έλληνα τεχνικού ήταν αρνητική καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο στην Τάβριγια.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ