ΕΥΡΩΠΗ

Άγριο ξύλο στον δρόμο από Σουηδούς και Δανούς χούλιγκαν!

Άγριο ξύλο στον δρόμο από Σουηδούς και Δανούς χούλιγκαν!

Σουηδοί και Δανοί χούλιγκαν έχουν μια βεντέτα. Δείτε ένα απίστευτο video, όπου κόκκινοι και κιτρινομπλέ οπαδοί μετατρέπουν μια λεωφόρο σε ρινγκ. Προσοχή! Υπάρχουν πολλές βίαιες εικόνες...

Έχουμε συνηθίσει να γράφουμε μετά από βίαια επεισόδια στην Ελλάδα, πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην πατρίδα μας και στις τριτοκοσμικές χώρες. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι και τόσο απλά...

Το μικρόβιο της βίας υπάρχει παντού και ο χουλιγκανισμός εδώ και πολλά χρόνια έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Η διαφορά είναι πως στις περισσότερες χώρες, δεν γίνονται τα έκτροπα εντός γηπέδου, ενώ στην Ελλάδα εξακολουθούν να συμβαίνουν και μέσα και έξω και παντού.

Επειδή όμως όπως σας προαναφέραμε η βία δεν γνωρίζει σύνορα, θα δείτε παρακάτω ένα video, με (αρνητικούς) πρωταγωνιστές χούλιγκαν από την Σουηδία και την Δανία. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει ραντεβού σ' έναν δρόμο, που δεν αργεί να μετατραπεί σε ρινγκ.

Πρόκειται για οπαδούς της Γκέτενμποργκ και της Χέλσινγκμποργκ εναντίον της Κοπεγχάγης. Οι Δανοί είναι περίπου 60, ενώ οι Σουηδοί 40.

Στο εν λόγω video, θα δείτε πολλές βίαιες στιγμές, με μπουνιές, κλωτσιές και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως στο τέλος κι αφού έχουν "επικρατήσει" οι κόκκινοι, οι δύο πλευρές μιλούν και χωρίζουν τους δρόμους τους ήρεμα και πολιτισμένα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ