EUROPA LEAGUE

Χούτερ: "Γνωρίζω τις αδυναμίες του Ολυμπιακού"

Χούτερ: "Γνωρίζω τις αδυναμίες του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, υπογράμμισε ότι γνωρίζει πώς να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ παραδέχθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Ο τεχνικός της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, έκανε λόγο για βελτίωση του Ολυμπιακού σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Europa League, ιδιαίτερα αριστερά και στην επίθεση, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει τρόπο να τον σταματήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη, ο 46χρονος Αυστριακός προπονητής υπογράμμισε ότι είδε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε ότι θα παίξει ρόλο και το γρασίδι που είναι κανονικό στο φαληρικό γήπεδο, σε αντίθεση με το πλαστικό στην Ελβετία.

Ποια είναι η άποψή σας για το παιχνίδι;

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να περάσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση.

Έχετε εικόνα από τον Ολυμπιακό μετά τον Σεπτέμβριο; Θεωρείτε ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς; Πώς περιμένετε να παραταχθεί;

"Σίγουρα είναι ένα από τα καθήκοντά μου να βλέπω τον αντίπαλο. Είδα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θεωρώ ότι είναι ακριβώς ίδια ομάδα με τον Σεπτέμβριο κυρίως σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας ή την επίθεση. Διαφορετικό το ματς. Παίζει ρόλο ότι το γρασίδι είναι κανονικό. Γνωρίζω τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε".

Εφόσον είναι μονόδρομος η νίκη για εσάς, θα παρατάξετε ένα επιθετικό σχήμα; Κι επίσης έχετε αποφασίσει ποιος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φον Μπέργκεν;

"Είστε καλά ενημερωμένος. Δεν μπορώ να πω πώς θα παραταχθεί η ομάδα. Επειδή πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, θα παρατάξω ένα συμπαγές σχήμα, επειδή γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός παίζει ένα ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις".

ΙΒΟΝ ΕΜΒΟΓΚΟ

Θυμάστε ακόμα το πρώτο παιχνίδι;

"Παρόλο που χάσαμε, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κι εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να νικήσουμε".

Έχεις ακούσει για την ατμόσφαιρα του Ολυμπιακού; Σε φοβίζει το Καραϊσκάκη ή αποτελεί έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι θα παίξετε σε μία καυτή έδρα;

"Σίγουρα παίζει ρόλο η ατμόσφαιρα, αλλά ξέρω ότι παίζουμε σε μία δυνατή ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι αύριο, να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ