EUROPA LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Θέλουμε το Europa League"

Βίλας-Μπόας: "Θέλουμε το Europa League"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας τόνισε ότι στόχος της Τότεναμ είναι η κατάκτηση του Europa League ενώ χαρακτήρισε την Λάτσιο ως μία ομάδα γεμάτη από ταλέντο. Τι είπε για Παναθηναϊκό και Ζεσουάλδο Φερέιρα.

"Το Europa League είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και αξίζει σεβασμό. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, καθώς ένας από τους στόχους μου είναι να φέρω έναν ευρωπαϊκό αέρα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Η διοργάνωση αυτή είναι θαυμάσια και σου δίνει την δυνατότητα στο μέλλον να παίξεις στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ίσως να μην φέρνει στους συλλόγους μεγάλα οικονομικά οφέλη αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η κατάκτηση του τροπαίου σου δίνει ένα μοναδικό συναίσθημα.

Χωρίς να υπολογίζω το πόσο πλουτίζει η ιστορία του συλλόγου με έναν τόσο σημαντικό τίτλο αλλά κυρίως τη χαρά των οπαδών", τόνισε στη σημέρινη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Λονδρέζων, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την πρώτη αντίπαλο της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, Λάτσιο (20/9, 22:05), δήλωσε:

"Η Λάτσιο έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο και μεγάλα κίνητρα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή αυτή τη στιγμή η Λάτσιο έχει εκπλήξει τους πάντες στη Serie A.

Μπορεί να έχει αλλάξει προπονητή και στιλ παιχνιδιού σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, αλλα παίζει πολύ καλά".

Στα χείλη πάντως του Πορτογάλου τεχνικού πιάστηκε και το όνομα "Παναθηναϊκός" και "Φερέιρα", με τον Βίλας-Μπόας να πλέκει το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας και του συμπατριώτη του αναφερόμενος στις ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο.

"Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά αυτό δεν μας τρομάζει. Πέρα από τη Λάτσιο θα πάμε να αντιμετωπίσουμε μία ακόμα πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, την οποία προπονεί ένας εξαιρετικός τεχνικός που γνωρίζω καλά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έπειτα υπάρχει και η Μάριμπορ, που είναι η πιο ισχυρή ομάδα της Σλοβενίας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ