EUROPA LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Να μείνουμε προσγειωμένοι"

Βίλας-Μπόας: "Να μείνουμε προσγειωμένοι"

Ο τεχνικός της Πόρτο εμφανίστηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του μετά την επιβλητική νίκη της ομάδας του επί της Βιγιαρεάλ, την οποία χαρακτήρισε ως ένα "πρώτο βήμα" για την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας μέσα στο γήπεδο δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, αντιλαμβανόμενος πως στο παρθενικό του ταξίδι με τους "δράκους", λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρίσκεται μια ανάσα και από τον τελικό του Europa League.

Στις δηλώσεις του, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει αφορμές να πάρουν αέρα τα μυαλά των παικτών του. " Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Η Βιγιαρεάλ έχει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της και δεν έχει σταματήσει να ονειρεύεται τη συμμετοχή της στον τελικό", σημείωσε αρχικά ο 33άχρονος προπονητής.

" Ήταν ένα καλό πρώτο βήμα για τον τελικό. Το να πετυχαίνεις 15 γκολ σε τρία παιχνίδια πρέπει να πιστωθεί στο ταλέντο των παικτών".

Αναφερόμενος στον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Φαλκάο, που σκόραρε τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του, είπε: " Ο Φαλκάο είναι εξαιρετικός, όπως βέβαια και άλλοι παίκτες στην ομάδα. Είναι ένας φανταστικός σκόρερ, αλλά παρ' όλα αυτά πρέπει να υπογραμμίσω και τις εκπληκτικές εμφανίσεις όλων των παικτών".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ