EUROPA LEAGUE

Βιεϊρίνια: "Δεν είχαμε μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους"

Βιεϊρίνια: "Δεν είχαμε μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους"
Βιεϊρίνια INTIME SPORTS

Στο δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ που έφερε εις πέρας στην Ευρώπη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη "NOVA" ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βιεϊρίνια

Για το ματς με τη Ρουμπίν: "Ήταν πολύ θετικό ότι παίζαμε από νωρίς με παίκτη παραπάνω. Προηγηθήκαμε με το γκολ που πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμασταν η μόνη ομάδα που κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό".

Για το αν μπορούσε να φανταστεί ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε την πρώτη θέση: "Για να είναι ειλικρινής στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων πιστεύαμε στην πρόκριση, αλλά δεν ήμασταν σίγουροι παίρναμε την πρώτη θέση, ήταν πολύ δύσκολο. Όσο περνούσαν οι αγώνες αποδεικνύαμε ότι δεν είχαμε μεγάλη απόσταση από αυτές και καταφέραμε να το κάνουμε στην πράξη"

Για την κλήρωση των "32": "Όλες οι ομάδες που έχουν προκριθεί είναι πάρα πολύ καλές. Υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα τα οποία περιμένουν. Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας. Αυτό το οποίο έχουμε κατά νου είναι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προετοιμαστούμε για να μπούμε σε μια διαδικασία που δεν είναι άγνωστη για εμάς".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ