EUROPA LEAGUE

Βατή κλήρωση για Ατρόμητο, δύσκολα για Αστέρα

Βατή κλήρωση για Ατρόμητο, δύσκολα για Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης κληρώθηκε με τη Μάιντς του Στέφανου Καπίνο στα προκριματικά του Europa League, αν περάσει τη Ροβανιέμι, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει με Σαράγεβο ή Χάουγκεσουντ.

Δύσκολο εμπόδιο καλείται να υπερβεί ο Αστέρας Τρίπολης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, μιας και θα αντιμετωπίσει τη γερμανική, Μάιντς, εφόσον βέβαια κάνει το χρέος του και ξεπεράσει το εμπόδιο της φινλανδικής, Ροβανιέμι.

Όσο για τον Ατρόμητο, έχει πιο εύκολη αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σαράγεβο - Χάουγκεσουντ και έχει όλα τα φόντα να περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναφορικά με τους Αρκάδες, πρώτο και κύριο μέλημα είναι να περάσουν τη Ροβανιέμι, έχοντας το 1-1 από τον πρώτο αγώνα. Μπορούν να τα καταφέρουν, το έδειξαν στον αγώνα της Πέμπτης μέσα στην Φινλανδία και μετά θα κοιτάξουν τους Γερμανούς, που έχουν πλέον στις τάξεις τους και τον άλλοτε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος σίγουρα θα επιστρατευτεί και για το... σκάουτινγκ του Αστέρα.

Από τη μεριά τους, οι Περιστεριώτες είναι φαβορί είτε παίξουν με τους Βόσνιους είτε με τους Νορβηγούς, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να εφησυχάζουν και να θεωρούν τίποτα δεδομένο. Πάντως, έχουν την ομάδα για να μπορέσουν να προκριθούν και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπλάνηση.

Ιδού τα ζευγάρια που κληρώθηκαν:

Βατή κλήρωση για Ατρόμητο, δύσκολα για Αστέρα
Βατή κλήρωση για Ατρόμητο, δύσκολα για Αστέρα
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ