EUROPA LEAGUE

Φαν Χαμ: "Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι το ποδόσφαιρο"

Φαν Χαμ: "Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι το ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Μαουρίς φαν Χαμ που έχει πάρει γεύση τόσο από την Άλκμααρ, όσο και από τον ΠΑΟΚ μίλησε για το πέρασμά του από τον "δικέφαλο" και έδωσε τα προγνωστικά του για τη μάχη της Πέμπτης.

"Εκείνη την εποχή ο Άρι Χάαν ήταν προπονητής της Άντερλεχτ. Στα παιχνίδια εναντίον του συχνά ήμουν ο καλύτερος παίκτης.

Στη συνέχεια μετακόμισε στον ΠΑΟΚ και χρειαζόταν έναν πλέι μέικερ και με κάλεσε. Φαινόταν σαν μια μεγάλη περιπέτεια", είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Άλκμααρ και πρόσθεσε:

"Η ζωή εκεί είναι το ποδόσφαιρο, ειδικά για τους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη. Η ατμόσφαιρα πουθενά δεν είναι παρόμοια. Το γήπεδο ήταν ένα καζάνι.

Όταν πήγα να φάω στην πόλη σε κάθε γωνιά του δρόμου... έβλεπα αυτή την εικόνα. Μετά από ήττα, έμενα στο σπίτι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατικοί.

Συγκρίνονται μόνο με αυτούς της Φέγενορντ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του λαού, οι άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να αγοράσουν ένα εισιτήριο".

Τόνισε ότι: "Η Ελλάδα δεν είναι συγκρίσιμη με την Ολλανδία. Τα συμβόλαιο δεν είναι ίδια. Δύο μήνες μετά που πήγα στον ΠΑΟΚ ο Χάαν απολύθηκε. Ο σύλλογος θα έδιωχνε άμεσα τους παίκτες που ήταν επιλογές του Χάαν. Ήμουν σε αγωνία. Τελικά αποχώρησαν όλοι εκτός από ένα. Αυτή ήταν η σωτηρία μου".

Για το παιχνίδι μεταξύ της Άλκμααρ και του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Επειδή η Άλκμααρ παίζει στην έδρα της είναι το φαβορί. Οι ελληνικές ομάδες τα καταφέρνουν στους εντός έδρας αγώνες λόγω του κόσμου, αλλά σε ξένο έδαφος δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ αποτελέσματα.

Αυτό συνέβαινε στην εποχή μου. Η πρόβλεψή μου; Η Άλκμααρ θα κερδίσει 1-0 τον ΠΑΟΚ. Έχω αδυναμία, πάντως, και στους δύο συλλόγους".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ