EUROPA LEAGUE

Τζαβέλλας: "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι"

Τζαβέλλας: "Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίζει να βαδίζει σε αυτό το δρόμο κι ομολόγησε ότι μετά την ήττα από την Καραμπάγκ, η πρόκριση είναι δύσκολη.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από την Καραμπάγκ (0-1), για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, και ο Γιώργος Τζαβέλλας με δηλώσεις του στον ΟΤΕ ΤV παραδέχθηκε ότι ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση και πως πρέπει όλοι να καθίσουν να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει για την ταχύτατη αναστροφή του κλίματος.

"Νομίζω δεν ήμασταν καλοί, θα είναι ψέμματα να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που παίξαμε, θα πρέπει να το συζητήσουμε γιατί πάνω σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.

Ανάλογα πως παίξαμε, η Καραμπάγκ μέχρι να βάλει το γκολ μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε ευκαιρίες, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, είχε την υπομονή και δεν μπήκαμε όπως έπρεπε κάτι πήγε λάθος, κάτι δεν πήγε σωστά. Θα πρέπει να πάμε στην Ιταλία να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολα", υποστήριξε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Περέιρα: "Δυσκολεύει η συνέχεια"

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Φακούντο Περέιρα, παραδέχθηκε ότι η συνέχεια του "Δικεφάλου" στο Europa League πλέον έχει δυσκολέψει αρκετά.

"Δεν έχει σημασία εάν έπαιξα πολύ ή όχι, εάν έκανα ευκαιρίες ή όχι, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς και δυσκολεύει πολύ η συνέχεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους έξι βαθμούς ελπίζουμε να παλέψουμε και να μας βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα", υποστήριξε ο Φακούντο Περέιρα.

Κάνιας: "Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα"

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, υποστήριξε από την πλευρά του ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα.

"Δυστυχώς συνέβη αυτό που δεν συζητούσαμε καν πριν από το ματς, η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε τον έλεγχο, στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια φάση και δεχθήκαμε ένα γκολ. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Photo credits: Action images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ