EUROPA LEAGUE

Το "κανόνι" της Ζίμπρου

Το "κανόνι" της Ζίμπρου
Σεργκέι Αλεξέεφ

Ο Σεργκέι Αλεξέεφ είναι ο καλύτερος επιθετικός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Ζίμπρου, ενώ είναι και ο πιο έμπειρος της ομάδας (VIDEO).

Μπορεί στο ρόστερ της Ζίμπρου να μην υπάρχει το όνομα-κράχτης που θα φοβίσει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι Μολδαβοί έχουν στις τάξεις τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά, όχι μόνο επειδή αγωνίζεται στην επίθεση, αλλά λόγω των σωματικών του προσόντων και της εμπειρίας που διαθέτει.

Ο Σεργκέι Αλεξέεφ είναι γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1986 είναι επιθετικός και έχει ύψος 1.91 μ. Πρόκειται για έναν παίκτη που με μία πρώτη... βόλτα στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει στενή σχέση με την αντίπαλη εστία, αν και οι αριθμοί του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Αποκτήθηκε από την Ζίμπρου φέτος και ήδη έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η μολδαβική ομάδα, ο Αλεξέεφ έχει πετύχει δύο γκολ και δείχνει ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν δεν προσεχθεί από την αντίπαλη άμυνα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Μολδαβός φορ αγωνίστηκε στην Βέρις Κισινάου και σε19 συμμετοχές πέτυχε έξι γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σερίφ Τίρασπολ για έξι χρόνια ("σπαστά" αφού δόθηκε ενδιάμεσα και δανεικός) πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 66 συμμετοχές. Δοκίμασε να αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά το πέρασμά του από την Ααράου δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με την πρώτη ματιά και κυρίως λόγω του ύψους του, θα πει κανείς πως πρόκειται για έναν ακόμη άχαρο ψηλό ποδοσφαιριστή. Με μία δεύτερη, όμως, θα καταλάβει ότι ο Αλεξέεφ μπορεί και να κρατάει μπάλα, αλλά και να πιέζει ασφυκτικά τους αντίπαλους αμυντικούς, για να κλέψει την μπάλα. Όπως θα δείτε και παρακάτω δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες του τον "σημαδεύουν" προκειμένου να είναι αυτός που θα ξεκινήσει την επίθεση της ομάδας του.

Δείτε ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Σεργκέι Αλεξέεφ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ