EUROPA LEAGUE

Το δίλημμα του Βαλβέρδε και το... 0-0

Το δίλημμα του Βαλβέρδε και το... 0-0
INTIME SPORTS

Το 0-1 του πρώτου ματς στην Ρωσία δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, όμως οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται για ακόμη έναν τελικό. Διαβάστε για το δίλημμα του Βαλβέρδε και τη νοοτροπία των Πειραιωτών.

Η εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στην Ρωσία (0-1) , έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν πως η πρόκριση έχει ήδη κριθεί και ότι η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται ήδη στους "16" του Europa League. Μέγα λάθος!

Το ευχάριστο για τους Πειραιώτες είναι πως στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ένας έμπειρος τεχνικός που δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές του να... χαλαρώσουν και να πιστέψουν πως το ματς της Πέμπτης με την Ρουμπίν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το είπε και στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα ξεκινήσει σαν να μην υπήρχε πρώτο παιχνίδι, σαν το συνολικό σκορ να είναι 0-0 και πως το μόνο που σκέφτονται στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι την αναμέτρηση της Πέμπτης και όχι την Μέταλιστ.

Όλα αυτά φυσικά και είναι θετικά για τους Πειραιώτες, αφού το 0-1 φυσικά και τους δίνει προβάδισμα, όμως όπως και να το κάνουμε είναι ένα ύπουλο σκορ. Αν δεχτεί γκολ, τα πράγματα είναι δύσκολα και γενικότερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το δίλημμα που προκύπτει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει να κάνει μ' ένα παίκτη στην μεσαία γραμμή. Μακούν ή Ιμπαγάσα; Ιδού η απορία, που θα μας λύσει την Πέμπτη ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο μεν Καμερουνέζος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βοηθάει στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Αργεντίνος είναι πιο έμπειρος και ξέρει να δίνει γρήγορο ρυθμό ιδιαίτερα στα εντός έδρας ματς της ομάδας του Πειραιά.

Στις υπόλοιπες 10 θέσεις αναμένεται να δούμε τους: Κάρολ (τερματοφύλακας), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Μαρκάνο (αριστερό μπακ), Ορμπάιθ (αμυντικό χαφ), Μανιάτης (αμυντικό χαφ), Φουστέρ (δεξιά στην επίθεση), Μιραλάς (αριστερά στην επίθεση) και Τζιμπούρ (σέντερ φορ).

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Νέα εισιτήρια στην διάθεση του κόσμου

Σ' ότι αφορά στον κόσμο, αναμένεται να γεμίσει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (23/2, 22:05), ενώ όσοι δεν πρόλαβαν ή δεν κατάφεραν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, έχουν πλέον μια δεύτερη ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, η Ρουμπίν Καζάν επέστρεψε κάποια μαγικά χαρτάκια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα την Πέμπτη για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

"Αύριο Πέμπτη θα διατεθουν τα επιστρεφόμενα εισιτήρια των φιλοξενούμενων φιλάθλων της ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ.

Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι τα επιστρεφόμενα εισιτήρια των φιλοξενούμενων φιλάθλων της ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ, στην θύρα 27 με τιμή 35 €, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, αύριο Πέμπτη 23/2, από τις 10:00 έως την εξάντληση τους.

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των εναπομεινάντων από την προπώληση εισιτηρίων με τιμές 60€,75€, 85€, 95€, 200€ (VIP), από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα ή την εξάντληση των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ