Το εργοτάξιο του Balaidos - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Το εργοτάξιο του Balaidos

Το εργοτάξιο του Balaidos

Η ανακαίνιση στο Balaidos δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό είναι εμφανές εσωτερικά και εξωτερικά. (VIDEOS & PICS)

Μόνο γήπεδο δεν θυμίζει ο περιβάλλων χώρος του Balaidos, λόγω των εργασιών ανακαίνισης που εκτελούνται στην κεντρική εξέδρα Tribuna.

Περιμετρικά του γηπέδου, υπάρχουν περιφραγμένα κομμάτια και μηχανήματα, τα οποία εκτελούν εργασίες. Ειδικότερα, έξω από την Tribuna φιγουράρει το μεταλλικό στέγαστρο, που θα τοποθετηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Εργάτες κυκλοφορούν παντού και ειδική σήμανση προειδοποιεί τους φιλάθλους για να προσέχουν τα εργοτάξια.

Εσωτερικά του Balaidos, είναι εμφανές ότι συντελούνται εργασίες για την ανακαίνιση. Υπάρχουν προστατευτικά δίχτυα για να απαγορεύουν την πρόσβαση και έχει εγκατασταθεί το μεταλλικό πλέγμα που θα στηρίξει το στέγαστρο.

Γενικότερα, το Balaidos είναι μία παλιά εγκατάσταση που χρειάζεται ανακαίνιση σε αρκετά σημεία, ωστόσο με τις παρεμβάσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα, έχει βελτιωθεί αισθητά.

Τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα σε κάποιες θύρες, ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια, δημιουργήθηκε νέος χώρος εργασίας για τους δημοσιογράφους και εγκαταστάθηκαν γραφεία για τους αξιωματούχους της UEFA. Επίσης, με τον Παναθηναϊκό θα εγκαινιαστεί η νέα φυσούνα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24