EUROPA LEAGUE

Τάισον: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά θέλουμε την πρόκριση"

Τάισον: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά θέλουμε την πρόκριση"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μέταλιστ Τάισον Φρέντα, μιλάει για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και προειδοποιεί.

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα, θα αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς πονοκεφάλους του Ολυμπιακού στους αγώνες με την Μέταλιστ.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μεταγράφηκε από την βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ στην ομάδα του Χάρκοβο και αποτελεί το "διαμάντι" της Μέταλιστ.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Real Sports" τόνισε ότι η Μέταλιστ σκοπεύει να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό, ενώ δεν κρύβει πως σέβεται απεριόριστα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

" Θέλουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερη πορεία και σκοπεύουμε να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό.

Ξέρω τον Ολυμπιακό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα στην χώρα της και παράλληλα παίζει στην Ευρώπη. Φέτος έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το ότι απέκλεισε την Ρουμπίν Καζάν δείχνει αρκετά πράγματα για την αξία του. Απ΄όσο ξέρω, είναι ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά και ένα εξαιρετικό σύνολο. Ανήκει στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς σκοπεύουμε να προκριθούμε και, παρότι τον σεβόμαστε, θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση.

Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίζει στον Ολυμπιακό, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην ομάδα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ