EUROPA LEAGUE

Συνελήφθη ο ξάδερφος του αρχηγού της Γκαμπάλα

Συνελήφθη ο ξάδερφος του αρχηγού της Γκαμπάλα

Ο ξάδερφος του αρχηγού της Γκαμπάλα, συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ. Τέθηκε εκτός ομάδας ο Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, έβγαλε ανακοίνωση η διοίκηση.

Το απόγευμα της Κυριακής (9/8) το Αζερμπαϊτζάν συγκλονίστηκε από το θάνατο του αθλητικού δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ. Ο 30χρονος ρεπόρτερ υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, την επόμενη αρνητικών postαρισμάτων για τον αρχηγό της Γκαμπάλα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ.

Λίγες ώρες αργότερα, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες και συνελήφθη ο ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, Ελσάν Ισμαΐλοφ, ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία! Ο συλληφθείς είναι 21 ετών και είναι ποδοσφαιριστής!

Στην κατάθεση που πρόλαβε να δώσει, ο Αλίγεφ είχε αναφέρει ότι ο άνδρας ο οποίος του τηλεφώνησε και τον απείλησε, είχε δηλώσει ξάδερφος του Χουσεΐνοφ! Ένα στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του Ισμαΐλοφ.

Τέθηκε εκτός ομάδας ο Χουσεΐνοφ

Η διοίκηση της Γκαμπάλα εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, εκφράζοντας τη λύπη της. "Τα νέα για το θάνατο του δημοσιογράφου, Ρασίμ Αλίγεφ, σόκαραν τη Γκαμπάλα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί κανέναν ή να χρησιμοποιεί βία. Η ομάδα μας πάντα διαπνεόταν από αυτές τις αρχές" ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση .

Ταυτόχρονα, τέθηκε εκτός ομάδας ο Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, λόγω της άμεσης εμπλοκής του ονόματος του. Ειδικότερα, μετά τη σύλληψη του ξαδέρφου του, ερευνάται και η ανάμειξη του στον ξυλοδαρμό ως ηθικού αυτουργού. Συνεπώς, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Η είδηση κάνει το γύρο της Ευρώπης και ασχολήθηκε μέχρι και ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγεφ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Μπακού, έδωσε εντολές για την ταχύτητα διαλεύκανση της δολοφονίας και την απονομή δικαιοσύνης.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ