EUROPA LEAGUE

"Συναγερμός" στη Λιόν λόγω... Μαρσέιγ

Marseille's fans celebrate after Rolando scored his side's first goal in the additional time during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Salzburg and Olympique Marseille in Salzburg, Austria, Thursday, May 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Marseille's fans celebrate after Rolando scored his side's first goal in the additional time during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Salzburg and Olympique Marseille in Salzburg, Austria, Thursday, May 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Έντονη είναι η ανησυχία στη γαλλική αστυνομία, αλλά και την UEFA ενόψει του τελικού του Europa League μεταξύ της Ατλέτικο και της Μαρσέιγ στο "Stade de Lyon", αφού υπάρχουν φόβοι για σοβαρά επεισόδια απ' την πλευρά των Μασσαλών.

Στις 16 Μαΐου θα λάβει χώρα ο σπουδαίος τελικός του Europa League μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μαρσέιγ στο "Stade de Lyon". Ωστόσο, η γαλλική αστυνομία βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή, αφού υπάρχουν φόβοι για σοβαρά επεισόδια απ' την πλευρά των οπαδών της Μαρσέιγ.

Η έχθρα μεταξύ της Λιόν και της Μαρσέιγ είναι γνωστή, με τους οπαδούς της δεύτερης να απειλούν πως θα καταστρέψουν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το νεόκτιστο γήπεδο των "λιονέ". Η κατάσταση είναι έκρυθμη ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ "λάδι στη φωτιά" έχουν ρίξει το τελευταίο διάστημα κι οι πρόεδροι των συλλόγων, Ζαν Μισέλ Ολά και Ζακ Ανρί Εϊρό, μέσω δηλώσεων στα ΜΜΕ, αλλά και με μηνύματα στα social media.

Η UEFA παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και είναι σίγουρο πως λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, σε συνεργασία πάντα με τη γαλλική αστυνομία.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ