Σιδηρόπουλος - Κουκουλάκης σε αγώνες Europa League - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Σιδηρόπουλος - Κουκουλάκης σε αγώνες Europa League

Σιδηρόπουλος

Σιδηρόπουλος - Κουκουλάκης σε αγώνες Europa League

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνουν αγώνες για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Γ. Μπίκας θα είναι παρατηρητής στο Στεάουα Βουκουρεστίου - Ρόζενμποργκ.

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα Ζόρια-Λέγκια για τα πλέι οφ του Europa League (20/8/2015). Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης και Πολυχρόνης Κωσταράς, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ηλίας Σπάθας.

Επίσης, ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει τον αγώνα Βοϊβοντίνα-Βικτόρια Πλζεν για τα play off του Europa League (27/8/2015). Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης και Χρυσούλα Κουρομπύλια, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Ο Γ. Μπίκας στο Στεάουα Βουκουρεστίου-Ρόζενμποργκ

Εξάλλου, ο Γιώργος Μπίκας θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Στεάουα Βουκουρεστίου - Ρόζενμποργκ για τα play off του Europa League στις 20/8/2015.

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24