EUROPA LEAGUE

Πέτκοβιτς: "Θα δείξουμε την δύναμη μας απέναντι στην Γκλάντμπαχ"

Πέτκοβιτς: "Θα δείξουμε την δύναμη μας απέναντι στην Γκλάντμπαχ"

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ζητάει από τους παίκτες του να βρουν ξανά την αγωνιστική τους φόρμα και να αποκλείσουν την Γκλάντμπαχ.

Μετά την ήττα με 3-0 από την Σιένα η Λάτσιο θέλει να επανακάμψει ωστόσο, η αποστολή της απέναντι στην Γκλάντμπαχ είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Η ισοπαλία 3-3 αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση αν και ένα μικρό προβάδισμα έχει η ιταλική ομάδα.

Ο προπονητής της Λάτσιο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω την ήττα από την Σιένα και να προσέξουν ιδιαίτερα το ματς με τους Γερμανούς, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία 10.000 οπαδών της Γκλάντμπαχ.

" Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με την Σιένα. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί αντιμετωπίζουμε μία Γερμανική ομάδα που πιστεύει πάντα μέχρι το τέλος και για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα πρέπει να το δείξουμε ότι το αξίζουμε.

Απέναντι στην Σιένα κάναμε πολλά λάθη αλλά αυτά συμβαίνουν κατά την διάρκεια της σεζόν. Το σημαντικό είναι τι έχει επιτύχει στο τέλος της σεζόν.

Θέλω να δω μία συγκεντρωμένη ομάδα, προσεχτικοί και με δυνάμεις. Θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας και δεν χρειάζεται να τους απογοητεύσουμε. Περιμένω ένα παιχνίδι ανάλογο με το πρώτο ματς με την Γκλάντμπαχ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη μας.

Θα βρίσκονται 10.000 οπαδοί της στις κερκίδες και δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο. Θα κάνουμε καλό παιχνίδι και θα δείξουμε την δύναμη μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ