EUROPA LEAGUE

Πέκοβιτς: "Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας"

Πέκοβιτς: "Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας"

Ο Βλάντιμιρ Πέκοβιτς δηλώνει ότι η Λάτσιο θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ για πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Πίστη για πρόκριση στην Λάτσιο ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε στον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ για μια θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Βλάντιμιρ Πέκοβιτς, εξέφρασε την πίστη για πρόκριση και ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν επιθετικά ώστε να σκοράρουν νωρίς στον αγώνα.

" Μόνο μετά από το τέλος του παιχνιδιού θα ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Θέλω να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε.

Η Φενέρ έχει δυνατή, γρήγορους επιθετικούς και καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά περισσότερο ενδιαφέρομαι με τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λιγότερο από 50%, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Μετά το ματς στην Τουρκία ήμασταν σίγουροι ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το πιστεύουμε", δήλωσε ο Πέκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Στον πρώτο αγώνα η Φενέρ είχε νικήσει 2-0 με γκολ των Ουεμπό και Κάιτ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ