EUROPA LEAGUE

Οι "16" του Europa League

Milans's Fabio Borini, left, celebrates his goal with teammate Giacomo Bonaventura during the Europa League round of 32 soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and AC Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo)
Milans's Fabio Borini, left, celebrates his goal with teammate Giacomo Bonaventura during the Europa League round of 32 soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and AC Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo) AP PHOTO

Η φάση των "32" ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 16 ομάδες που θα μπουν την Παρασκευή (14:00) στην κληρωτίδα για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 16 ομάδες που πήραν την πρόκριση απ' τη φάση των "32" του Europa League και θα μπουν την Παρασκευή (23/2) στην κληρωτίδα, στις 14:00, στη Νιόν της Ελβετίας.

Τρεις εκπροσώπους έχει μόνο η Ρωσία, από δύο έχουν Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία, ενώ μία ομάδα συνεχίζει από Αγγλία, Τσεχία, Αυστρία, Ουκρανία και Πορτογαλία.

Στην κλήρωση υπάρχει μόνος ένας περιορισμός, δεν μπορούν να παίξουν Ρώσοι με Ουκρανούς. Δηλαδή η Ντινάμο Κιέβου δεν γίνεται να κληρωθεί με μία των Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Και οι 16 ομάδες θα μπουν στην ίδια κληρωτίδα, δεν υπάρχουν δυνατοί και ανίσχυροι, ενώ μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σύλλογοι απ' την ίδια χώρα.

Τα ματς των "16" θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Μαρτίου. Η κλήρωση για τα προημιτελικά θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, ενώ εμείς να θυμίζουμε πως αυτός που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα παίξει στο Champions League! Αυτό φυσικά αποτελεί τεράστιο κίνητρο για ομάδες όπως η Μίλαν και η Άρσεναλ που δύσκολα θα μπουν στην 4άδα Ιταλίας και Αγγλίας, αντίστοιχα.

Οι 16 ομάδες του Europa League

Ζενίτ (Ρωσία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Μίλαν (Ιταλία)

Λάτσιο (Ιταλία)

Ατλέτικο (Ισπανία)

Μπιλμπάο (Ισπανία)

Λιόν (Γαλλία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Λειψία (Γερμανία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Άρσεναλ (Αγγλία)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ