EUROPA LEAGUE

Ο' Νιλ: "Ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαία ομάδα"

Ο' Νιλ: "Ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαία ομάδα"

Απόλυτο σεβασμό στον ΠΑΟΚ έδειξε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο' Νιλ, εν όψει του μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο πλαίσιο του Europa League

Ο Μάικλ Ο' Νιλ δεν εμφανίστηκε καθόλου φειδωλός στις δηλώσεις που έκανε περί ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (2/11) εν όψει της αναμέτρησης των Σάμροκ Ρόβερς με τον "Δικέφαλο" (3/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, στο Δουβλίνο.

Αναλυτικά:

"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει τη λάμψη της Τότεναμ ή την οικονομική δύναμη της Ρουμπίν Καζάν, όμως, είναι μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι 15-20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Υπάρχει μία διάχυτη άποψη στα μέσα μεζικής ενημέρωσης ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας να πάρουμε κάτι, αλλά ήδη ο ΠΑΟΚ έχει πάει στη Ρωσία κι έχει αποσπάσει ισοπαλία. Είναι ανίκητος στον όμιλο. Δεν θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αδύναμη από τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου", τόνισε ο προπονητής της ιρλανδικής ομάδας.

Για να συμπληρώσει: "Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει από τον όμιλο. Όταν παρατηρείς τον ΠΑΟΚ, βλέπεις ότι είναι μια μεγάλη σε ηλικία ομάδα, με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει σε αρκετά κλαμπ ανά την Ευρώπη. Ίσως είναι και μία ομάδα, που έχει ορισμένους παίκτες στην πραγματική κορύφωση της καριέρας τους. Ίσως να μην είναι τόσο κοντά στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως ήταν πριν λίγα χρόνια, όμως, εγώ θα πω ότι είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα".

Για το παιχνίδι είπε: "Το αυριανό (3/11) παιχνίδι θα είναι τρομερά δύσκολο, όχι λιγότερο από αυτό με τη Ρουμπίν εδώ. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς".

Για τη φιλοδοξία που έχει η ομάδα του στο θεσμό, δήλωσε: " Δεν μπήκαμε σε αυτή τη διοργάνωση με φιλοδοξίες να κατακτήσουμε το τρόπαιο! Είμαστε στη φάση των ομίλων και παίζουμε κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Δύο από τις ομάδες του ομίλου μας θα μπορούσαν να είναι τρομερά δυσαρεστημένες που δεν παίζουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ήταν ο στόχος τους και το οικονομικό μοντέλο τους ήταν χτισμένο πάνω σε αυτό. Είμαστε λίγο μακριά από αυτό, αλλά αξίζει για εμάς η αξιοπιστία που έχουν κερδίσει τα παλικάρια μας. Σε κάθε ματς είμαστε ανταγωνιστικοί. Χάσαμε δύσκολα στην Ελλάδα, προηγήθηκαμε κόντρα στην Τότεναμ και δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας στην έδρα μας με τη Ρουμπίν, παιχνίδι το οποίο ήταν το τρίτο σε έξι ημέρες, λόγω των υποχρεώσεών μας στο πρωτάθλημα".

Συνέχισε λέγοντας: "Αυτό, που κερδίζουμε είναι τεράστια εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση. Μας δημιουργεί και οικονομικά κίνητρα αν καταφέρουμε να πάρουμε έναν πόντο από το ματς. δεν θα ήταν καταστροφή αν δεν πάρουμε κάτι από τα επόμενα τρία ματς. Ελπίζω οι εμφανίσεις μας να παραμείνουν στα επίπεδα που είμαστε τώρα. Πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας. Μάθαμε στο Βελιγράδι, αλλά και στην Κοπεγχάγη".

Αναφορικά πάλι με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε μια σκέψη που έχει στο μυαλό του, για το πώς μπορεί η ομάδα του να φτάσει στη νίκη: "Αν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι χωρίς σκορ μετά το 70', για μας δεν θα ήταν πρόβλημα, γιατί είμαστε ικανοί να κερδίσουμε στο τέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στην αρχή, αλλά θα προσπαθήσουμε αρχικά να μην δεχτούμε τέρμα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ