EUROPA LEAGUE

Ο "διάλογος" ΠΑΟΚ και Σάλκε για τον καιρό

Ο "διάλογος" ΠΑΟΚ και Σάλκε για τον καιρό

ΠΑΟΚ και Σάλκε είχαν έναν ιδιότυπο "διάλογο" μέσω των λογαριασμών τους στο twitter με αφορμή τις εκ διαμέτρου αντίθετες καιρικές συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθησαν οι τελευταίες τους προπονήσεις. (φωτογραφίες)

Θα αναμετρηθούν σε περίπου ένα μήνα στο πλαίσιο των "32" του Europa League. Ωστόσο, δε χάνουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στο twitter. Δείτε το διάλογο - από τον οποίον δεν έλειψε το χιούμορ - ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε με αφορμή της διαφορετικές καιρικές συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθησαν οι τελευταίες τους προπονήσεις.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter με την προπόνηση της Τρίτης να διεξάγεται σε αγωνιστικό χώρο καλυμμένο από χιόνι.

Ο "διάλογος" ΠΑΟΚ και Σάλκε για τον καιρό

Η Σάλκε δε βρίσκεται στη Γερμανία, αλλά στην Ισπανία (στο Αλικάντε συγκεκριμένα) όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της με την ευκαιρία της χειμερινής διακοπής στις διοργανώσεις της χώρας.

Ο καιρός στο "Estadio Municipal Guillermo Amor" του Μπενιντόρμ είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τον αντίστοιχο αυτές της ημέρες στην Ελλάδα και η γερμανική ομάδα φρόντισε να αστειευτεί με το χιόνι στη Θεσσαλονίκη, απαντώντας στον ΠΑΟΚ: "Συνηθίζουμε σε ελαφρώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες τελευταία"

Ο "διάλογος" ΠΑΟΚ και Σάλκε για τον καιρό

Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δημοσίευσε νέα φωτογραφία από την προπόνηση στο χιόνι με το μήνυμα: "Ναι, αλλά προετοιμαζόμαστε για γερμανικού τύπου καιρικές συνθήκες".

Ο "διάλογος" ΠΑΟΚ και Σάλκε για τον καιρό

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάλκε στις 16 Φλεβάρη στην Τούμπα, με τη ρεβάνς στη Γερμανία να διεξάγεται την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 19:00 (αντί για την Πέμπτη 23 του μήνα) και ο λόγος αλλαγής ημέρας και ώρας είναι το Γυναικείο Καρναβάλι που διεξάγεται την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας και Βεστφαλίας.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω το "διάλογο" ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σάλκε:





TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ