EUROPA LEAGUE

Νίκολιτς: ''Καλή ομάδα ο Αστέρας''

Νίκολιτς: ''Καλή ομάδα ο Αστέρας''
Νίκολιτς INTIME SPORTS

Με καλά λόγια μίλησε για τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της Παρτίζαν, Μάρκο Νίκολιτς, μετά το 0-0 στο Βελιγράδι. Ποιους παίκτες της ελληνικής ομάδας ξεχώρισε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η Παρτίζαν στάθηκε μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάρκο Νίκολιτς. Ο τεχνικός των Σέρων είπε αρχικά: "Είχαμε έναν όμορφο αγώνα στο γήπεδο της Παρτίζαν. Νομίζω ότι η Παρτίζαν έπαιξε καλό παιχνίδι. Θα ηθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τον 30ό τους αγώνα στην σεζόν με τόσο μεγάλο κίνητρο. Δυστυχώς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε ευρωπαϊκο αγώνα δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζαμε την νίκη''.

Πρόσθεσε λέγοντας: ''Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μας μακριά από την περιοχή μας. Σήμερα δεν έπαιξαν αρκετοί παίκτες μας όπως ο Λάζοβιτς, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και αυτό πρεπει να μας ανησυχεί. Χάσαμε ευκαιρίες σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο. Η τύχη μας τα γύρισε στο σέρβικο πρωτάθλημα όπου βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είναι πολύ καλή ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Αστέρα: " Εγώ πάντα βλέπω την πραγματικότητα. Θα ήθελα να έχω κάποιους αλλά στην ομάδα του Αστέρα υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες όπως οι Αργεντίνοι. Με τον Αστέρα στην Ελλαδα, δεν παίξαμε καλα. Παίξαμε μόνο τα 15-20 πρώτα λεπτά. Σήμερα στο γήπεδο, δεν μπήκαν οι καλύτεροι παικτες μας που είναι η βάση μας. Οι παίκτες μας ήθελαν πολύ να νικήσουν και έχασαν την συγκέντρωση, όπως φάνηκε στο τέλος του παιχνιδιού".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ