EUROPA LEAGUE

Νέα τιμωρία έδρας για τη Λάτσιο λόγω ρατσισμού

Νέα τιμωρία έδρας για τη Λάτσιο λόγω ρατσισμού

Κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λεμεσού η Λάτσιο για το Europa League, με την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να τιμωρείται για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι πόρτες του "Ολίμπικο" δεν θα ανοίξουν για τους φιλάθλους της Λάτσιο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο Europa League, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόφασή της για τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στη Λάτσιο, εξαιτίας της "ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της" στο πλαίσιο του αγώνα κόντρα στη Λέγκια, στη Ρώμη (19 Σεπτεμβρίου).

Στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται επίσης λόγος για "ανάρμοστα πανό" καθώς και τη ρίψη καπνογόνων που προκάλεσαν την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα, ενώ οι "μπιανκοτσελέστι" είναι υποχρεωμένοι επίσης να πληρώσουν πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Η Λάτσιο έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση εντός τριών ημερών από την έκδοση του σκεπτικού της απόφασης ενώ να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το τρίτο ματς χωρίς κόσμο το τελευταίο διάστημα μετά την περυσινή τιμωρία της για τα παιχνίδια με Στουτγκάρδη και Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ