EUROPA LEAGUE

Μοντέλα: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"

Μοντέλα: "Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία"
INTIME SPORTS

Ξεκάθαρος ο Βιτσέντσο Μοντέλα για τους στόχους της Φιορεντίνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Κούρτιτς

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Μοντέλα, εκτιμά ότι ο ΠΑΟΚ εάν είναι ο εαυτός του θα προκριθεί από τον όμιλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι περιμένει από το ματς αύριο (23/10): "Περιμένω να παίξει η ομάδα μου με τον τρόπο που παίζει πάντα. Είναι δύσκολο ματς αύριο, θα κάνουμε ότι πρέπει να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για το αν ρώτησε παίκτες που έπαιξαν στην Τούμπα: "Είμαστε χαρούμενοι που θα έρθουμε αντιμέτωποι με το κοινό του ΠΑΟΚ για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί".

Για το τι περιμένει από ποδοσφαιριστές που δεν φάνηκαν ως τώρα: " Περιμένω να δω το καλύτερο αποτέλεσμα κι από αυτούς που έχουν παίξει πολύ και από εκείνους που δεν έπαιξαν πολύ. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι".

Για τη δήλωση που είχε κάνει ότι τον εξέπληξε το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό: " Με εξέπληξε το αποτέλεσμα γιατί περίμενα περισσότερα από την ομάδα της Ντιναμό".

Για το καμπιονάτο και την ήττα από τη Λάτσιο: "Εγινε αυτό, προχωράμε".

Για το αν επηρεάζει το σχεδιασμό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το ματς με την Μίλαν το Σαββατοκύριακο και τι ξέρει για ΠΑΟΚ: " Κάνουμε focus στο αυριανό ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα οργανωμένη, τον σέβομαι. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολύ καλή πορεία, τους συγχαίρω, ξέρω τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και διεθνείς".

Για το αποτέλεσμα της Μπάγερν στη Ρώμη: " Θα πρέπει κανείς να πάρει μάθημα από το παιχνίδι αυτό για να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο".

Για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την πρόκριση: " Ο ΠΑΟΚ πιστεύω είναι μία από τις ομάδες που θα περάσει, εάν είναι ο εαυτός του".

Για το αν τον βολεύει και η ισοπαλία: "Δεν θα παίξουμε ποτέ για την ισοπαλία, αλλά όπως και να 'χει θα κάνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε στον όμιλο".

Για τον Μαρίν: " Τον βάζω στα παιχνίδια για να παίζει όσο περισσότερο μπορεί, γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει".

Κούρτιτς: "Θα μπούμε για να κερδίσουμε"

Τους παίκτες της Φιορεντίνα εκπροσώπησε ο Γιασμίν Κούρτιτς. " Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς, μας κάνει να ξεχνάμε το παιχνίδι με τη Λάτσιο. Μόνο έτσι θα κάνουμε focus στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο", είπε αρχικά ο μέσος των βιόλα και συνέχισε αναφερόμενος στην ήττα από την Λάτσιο:

"Δεν μπορούμε να πούμε ποιος φταίει, αν φταίει ο ένας παίκτης ή ο άλλος. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο και άσχημο αποτέλεσμα. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε αύριο".

Απαντώντας σε ερώτηση αν τον βολεύει η ισοπαλία δήλωσε: "Μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό. Θα μπούμε για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι καλός φίλος με τον Ίλισιτς και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Εγώ από την πλευρά μου Θα χρειαστεί να δουλεύω καλά και να παρασέρνω και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να γίνω καλύτερος".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ