EUROPA LEAGUE

Μετράνε η Τούμπα και η απουσία Ντι Νατάλε

Μετράνε η Τούμπα και η απουσία Ντι Νατάλε
"Φρίουλι" η αλλιώς... Τούμπα!

Τρεις ρεπόρτερ της Ουντινέζε καταθέτουν στην κάμερα του Sport24TV την άποψή τους για την "καυτή" ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Το φανατικό κοινό του ΠΑΟΚ και η φημισμένη έδρα του αποτελούν, μαζί με την απουσία του Ντι Νατάλε, το μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" για τον Ουντινέζε στην αποψινή ρεβάνς των "32" του Europa League.

Αυτό ομολογούν οι ρεπόρτερ της ιταλικής ομάδας, τις απόψεις των οποίων καταγράφει η κάμερα του Sport24TV, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ την Ουντινέζε.

Ντάριο Ντιτζενάρο (RAI TV): " Πολύ σημαντική αναμέτρηση για την Ουντινέζε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 0-0 δημιουργεί εναλλακτικά σενάρια για την εξέλιξη του αγώνα. Η Ουντινέζε έρχεται με μεγάλες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση. Έχει όμως σημαντικές απουσίες, αυτές των Ντι Νατάλε, Ίσλα και Πίντσι που αποτελούν και τη βάση αυτή της ομάδας. Ο Γκουιντολίν θα έχει τον Ασαμόα στη διάθεσή του και άρα θα αλάξει κάπως τη μεσαία γραμμή και είναι σίγουρο ότι η Ουντινέζε θα ψάξει τις αντεπιθέσεις που αποτελούν και το πιο σημαντικό όπλο της"

Έλενα Βιότο (ANSA): " Πιστεύω ότι θα γίνει μία μάχη. Και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ώθηση από το κοινό του, όπως το ζήσαμε και στο "Φρίουλι" όπου έκανε τον ΠΑΟΚ να αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει λίγότερο αμυντικά σε σχέση με το "Φρίουλι", ενώ και η Ουντινέζε θα ψάξει τις επιθέσεις της χωρίς το Ντι Νατάλε και με τον Φλόρο Φλόρες προωθημένο".

Κέβιν Λοκατέλι (Quotidiano LVG): " Πιστεύω ότι η Ουντινέζε θα είναι δυνατή γιατί πρέπει να κερδίσει. Το παιχνίδι θα γίνει σε ένα γήπεδο που η Ουντινέζε είχε νιώσει πολύ έντονα πριν 12 χρόνια όταν έχασε 3-0. Τότε ο κόσμος είχε δημιουργήσει φόβο και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Η Ουντινέζε θα παίξει χωρίς τον Ντι Νατάλε και ο Φλόρες θα ψάξει τις ευκαιρίες να πετύχει κάτι καλό μπροστά".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ