EUROPA LEAGUE

Ίσλα: "Μας περιμένουν μάχες με τον ΠΑΟΚ"

Ίσλα: "Μας περιμένουν μάχες με τον ΠΑΟΚ"

Δύσκολα θα είναι τα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Χιλιανός χαφ της Ουντινέζε, Μαουρίσιο Ισλα, ο οποίος είπε για τον Κοντρέρας ότι είναι: "από τους καλύτερους αμυντικούς που έχει αναδείξει η πατρίδα μου".

" Περιμένουμε δύο μάχες με τον ΠΑΟΚ" δήλωσε o Μαουρίσιο Ισλα στην εφημερίδα "Real News". Ο Χιλιανός χαφ της Ουντινέζε, μίλησε για το ματς της Πέμπτης (16/2) στο "Φρίουλι" με αντίπαλο τον "Δικέφαλο", το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των "32" του Europa League.

Απέναντι στην Ουντινέζε, ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει μια φορά την περίοδο 2000-01, όταν ηττήθηκε στην Ιταλία με 1 -0, αλλά στη Θεσσαλονίκη πήρε μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας με 3-0 στην παράταση, με δύο γκολ του Αργεντινού Καμπς και ένα του Φρούσου.

" Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και ότι είναι επικίνδυνος. Ο Πίντζι (σ.σ. βρίσκονταν στο ρόστερ της Ουντινέζε και τότε) μας έχει μιλήσει, και αυτό που μας έχει πει είναι ότι θυμάται μια μεγάλη ομάδα, πολύ δυνατή, και μας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να τη νικήσεις. Και πολύ περισσότερο στην έδρα της όπου αγωνίζεται με τη συμπαράσταση των πολλών και ιδιαίτερα θερμών φιλάθλων της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μας περιμένουν δύο δύσκολοι αγώνες δύο πραγματικές μάχες. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά δεν πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί στο "Φρίουλι". Ο,τι και να γίνει στην Ιταλία, μας περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν μια θορυβώδη ατμόσφαιρα".

Ο άσος της Ουντινέζε επεσήμανε ότι: " Εκτός από τον Κοντρέρας αλλά και τον Βιείρίνια, οι οποίοι, απ' όσο γνωρίζω, έχουν πλέον φύγει από τον ΠΑΟΚ, ξέρω καλά τον Μπρούνο Τσιρίλο. Τον θυμάμαι από την εποχή που τον αντιμετώπισα ως αντίπαλο όταν αγωνιζόταν στη Ρετζίνα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τον προσπεράσεις στο "ένας εναντίον ενός"".
"Αλλο πρωτάθλημα, άλλο Ευρώπη
".

Σύμφωνα με τον Ισλα η καλή πορεία της Ουντινέζε στο πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Ευρώπη θα μπει σε δεύτερη μοίρα. " Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω ένα όνειρο. Και αυτό είναι να κατακτήσω το Γιουρόπα Λιγκ. Κάνουμε καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στην Ευρώπη. Και αυτό είναι να παίξουμε στον τελικό που θα γίνει στο Βουκουρέστι. Ξέρω ότι μέχρι τον τελικό έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη και ότι θα δώσουμε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε, όμως ό,τι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και να κατακτήσουμε το κύπελλο".

"Κοντρέρας, ο καλύτερος"

Ο μέσος της Ουντινέζε έχει πολύ καλή άποψη για τον μέχρι πρότινος αμυντικό του "δικεφάλου", Πάμπλο Κοντρέρας για τον οποίο, όπως λέει, ήταν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε στην Κόλο Κόλο. " Ο Κοντρέρας είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχει αναδείξει η πατρίδα μου. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής με τεράστια προσφορά στην εθνική μας ομάδα, και ένας παίκτης με πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω καλά, όμως πως η Κόλο Κόλο είναι η ομάδα της καρδιάς του και πάντα έλεγε ότι, αργά ή γρήγορα, θα επέστρεφε σε αυτήν και στη Χιλή. Σίγουρα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να αντικαταστήσει έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κοντρέρας αλλά η αποχώρησή του δεν θα κάνει το έργο μας απέναντι στον ΠΑΟΚ περισσότερο εύκολο. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει και άλλους καλούς αμυντικούς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας σταματήσουν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ